MWALLO Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam! Model po mękach skończony. Niczego więcej już z nim nie robie, dzisiaj idzie "pod młotek" i koniec Pozdrawiam Michał Edytowane 6 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradkur Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Dla mnie bomba miałem kupić tą ciężarówke, ale MAUS mnie skusił i widze że model daje sie złożyć całkiem ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 bardzo ładny, ale artystyczny, niezbyt realny, za mało matu, ale oki, to Twój styl, gratuluję, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Super model. Cały czas podpatrywałem Twój warsztat. za całokształt jeśli chodzi o model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Na prawym policzku trochę trzeba flash'em poprawić bo nie symetrycznie wyglada do drugiego i psuje caly efekt takiej ładnie wykonanej figurki. Model bardzo mi się podoba. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Gratuluję Michale pięknego modelu Regularnie zaglądałem do warsztatu i kibicowałem Te ślady eksploatacji mnie rozwalają Rządzisz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 swietny.piekne pomalowany i przytyrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 6 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Dzięki za tak miłe opinie. Cieszę się, że model się podoba choć jak dla mnie jest średni- może to moja subiektywna opinia, ale mimo wszystko dla was duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Bardzo ładna figurka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 Cześć, mam pytanie co to za trójkąt na dachu jest i co on oznacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 Że samochód holuje naczepę. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Ja widziałem wersję z pomarańczowymi elementami na trójkącie, ktoś wie jaki powinien być prawidłowy kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leeb Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Trójkąt nie odnosi się do przyczepy, lecz oznacza pojazd który posiada "priorytet drogowy". Kolor zaś jego, powinien być raczej żółto -pomarańczowy. Tak wynika z większości zdjęć pojazdów transportowych Wehrmachtu, jakie widziałem. Co nie umniejsza oczywiście piękna tego Mercedesa. Gratuluje jest świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi