998tomek Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam Ostatnio znalazłem na strychu stary zle sklejony i paskudnie pomalowany model MAN-a postanowiłem ze spróbuje go odratować brakuje kilku części wiec ogromna prośba gdyby ktos posiadał jakies części do tego modelu to chętnie odkupię. Mam nadzieje ze mi cos wyjdzie z tego modelu dlatego wszelkie porady mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Uuuu będzie roboty dużo kibicuje bo modeli fajny ale jego stan nie zbyt będę tu zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Czyżby German Truck?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 punio, proponuję nauczyć się pisać. Nie wiadomo o co ci chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Uuuu będzie roboty dużo kibicuje bo modeli fajny ale jego stan nie zbyt będę tu zaglądał Proponuje jakiegoś bana, albo conajmniej jakieś ograniczenie, bo tego się już nie da czytać... wszędzie brak interpunkcji, ortografia też nie zawsze poprawna, a i historyjki nam już się chyba przejadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi