Arek17 Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam. Dziś chciałbym zaprezentować taki oto śmigłowiec A oto zdjęcia troszke już zaczołem tzn. Skleiłem fotele i część wirnika, który jest ruchomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 9 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Przepraszam za jakość zdjęć nie dysponuje dobrą cyfrówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Żadne wytłumaczenie, kiedyś o tym gadaliśmy na forum. Zdjęcia masz bez JEDNOLITEGO (czyli bez widok np dywanu) tła i dobrego doświetlenia. Wystarczy wybrać się na dwór. Postaraj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 9 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2009 OK dziękuje jutro zrobie lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Pogodę mamy dobrą więc lepiej faktycznie wyjdź z tym na dwór, weź większą kartkę (A3, A2) i najlepiej kolorową, żeby odróżniał się plastik od tła, np niebieską, zieloną a będzie ok ;) I jeszcze jedno jeśli to ma być tylko In-Box to do odpowiedniego działu, chyba że będziesz sklejał na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 10 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Nie będzie in-box.Zaraz dam świeże zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rasheed Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Jakie malowanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 10 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Takie jak na pudełku tylko góra bedzie ciemna (farba model master gunship gray 1723, a reszta to medium gray 1721). Jest w instrukcji te malowanie tylko ja zamiast light ghost gray użyłem medium gray Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Maszyna przepiękna natomiast model taki sobie ... Sporo pracy, szpachli i obróbki skrawaniem . Nie wiem czy miałeś już do czynienia z tą serią Italerki (Black, Sea, Pave Hawk etc.) ale błędy w spasowaniu są naprawde wnerwiające (zwłaszcza wnętrze nie pasuje do kadłuba). Da się z tego zrobić świetny model tak więc życzę powodzenia i chętnie zobacze efekty Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Dokładnie podstawowym problemem wypełnienie szpar pomiędzy płytą podłogi a ściankami bocznymi kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 11 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2009 Dziekuje że mnie zachęcacie. Fakt wnetrze jest straszne, ale nie miałem doczynienia z takimi to mój pierwszy w zyciu śmigłowieć więc nie wiem jak wyjdzie. Poza tym maluje pedzlem. Ps. Życze wszystkim wesołych i radosnych świąt spedzonych z rodziną, smacznego jajka i mokrego dyngusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 11 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2009 Oto co udało mi się dotychczas zrobić Nie jestem najlepszym fotografem udało mi się zrobić jedno na balkonie ale niestety padła bateria jak się naładowała to zrobiło się czarno na dworzu i spadł deszcz więc nici z zdjęć reszta chyba może być troche naświetlone ale są prawie takie same jak w rzeczywistości jest śmigłowiec. Niedługo dalszy ciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 11 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2009 Jak coś to wnetrze jest już poprawione tylko nie zrobiłem zdjęć bo zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Wydaje mi się, że cały panel z avioniką i konsolą przednią powinien być pomalowany na czarno. I na to idzie kalka z przyrządami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 12 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Namalowałem sam ponieważ kalka była czrna i nie było jej widać poza tym ciężko pasowała.Zrobiłem chyba bląd ale w końcu to mój pierwszy helikopter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi