Marcin93 Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Witam . Na początek przedstawię niedawno skończone "latadło". Całość malowana pędzlem, nie korzystam z aero bo nie mam do tego warunków. Model nie sprawiał problemów podczas klejenia. Wszystko zrobione "z pudła". Anteny zapomniałem wkleić, ale to szczegół dorobi się kiedyś. Brudzenie mniej udane niż planowałem, nie potrzebnie wybrudziłem dół modelu. Na górze wolałem zostawić to bez mocniejszych dodatków. Według mnie wyszedł nawet nawet. Zdjęcia takie sobie więc trochę przekłamują kolor. To tyle ode mnie. Czekam na komentarze . Pozdrawiam Marcin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-lotus98- Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 A mógł bys dac fotke dołu?? Po za tym bardzo dobrze ci wyszedl jak na moje oko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sablazo Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 jak na pędzel wymiatasz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin93 Posted April 9, 2009 Author Share Posted April 9, 2009 Dzięki za komentarze . Zdjęcie dołu modelu postaram się wrzucić. A co do malowania pędzlem, jeszcze nie wymiatam . Smugi nadal zostają i czasami nie uda się położyć odpowiedni cienkiej warstwy farby, ale nadal nad tym pracuję . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Mroczkowski Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Smugi powstają bo za gęsta farba,rozcieńcz trochę, powinny zniknąć, albo wymień pędzle bo one mogą być przyczyną smug, ładny dzbanek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin93 Posted April 10, 2009 Author Share Posted April 10, 2009 Racja czasem farba za gęsta jest. Dzięki za komentarz. Wrzucam obiecane zdjęcie dołu modelu. Próbowałem efektów zużycia i zabrudzenia spodu samolotu, ale trochę nie wyszło. No nic człowiek na błędach się uczy . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Tylne koło nie jest przypadkiem krzywo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin93 Posted April 10, 2009 Author Share Posted April 10, 2009 Przypadkiem się przekrzywiło bo nie wklejałem go na stałe . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage3 Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Za to, że zrobiłeś "Żabojada" a nie tego oklepanego byka masz wielgachne Model wygląda bardzo ładnie, gratuluje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin93 Posted April 13, 2009 Author Share Posted April 13, 2009 "Żabojad" jest rzadziej spotykany i jak dla mnie ładniej wygląda . Dzięki za komentarz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 jak dla mnie ładniej wygląda Very Happy Święta racja...tych malowań "Balls out" tyle już było... Fajny model , zdjęcia - mocno artystyczne ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts