Marcin93 Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam . Na początek przedstawię niedawno skończone "latadło". Całość malowana pędzlem, nie korzystam z aero bo nie mam do tego warunków. Model nie sprawiał problemów podczas klejenia. Wszystko zrobione "z pudła". Anteny zapomniałem wkleić, ale to szczegół dorobi się kiedyś. Brudzenie mniej udane niż planowałem, nie potrzebnie wybrudziłem dół modelu. Na górze wolałem zostawić to bez mocniejszych dodatków. Według mnie wyszedł nawet nawet. Zdjęcia takie sobie więc trochę przekłamują kolor. To tyle ode mnie. Czekam na komentarze . Pozdrawiam Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lotus98- Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 A mógł bys dac fotke dołu?? Po za tym bardzo dobrze ci wyszedl jak na moje oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sablazo Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 jak na pędzel wymiatasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 9 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Dzięki za komentarze . Zdjęcie dołu modelu postaram się wrzucić. A co do malowania pędzlem, jeszcze nie wymiatam . Smugi nadal zostają i czasami nie uda się położyć odpowiedni cienkiej warstwy farby, ale nadal nad tym pracuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Smugi powstają bo za gęsta farba,rozcieńcz trochę, powinny zniknąć, albo wymień pędzle bo one mogą być przyczyną smug, ładny dzbanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 10 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Racja czasem farba za gęsta jest. Dzięki za komentarz. Wrzucam obiecane zdjęcie dołu modelu. Próbowałem efektów zużycia i zabrudzenia spodu samolotu, ale trochę nie wyszło. No nic człowiek na błędach się uczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Tylne koło nie jest przypadkiem krzywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 10 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Przypadkiem się przekrzywiło bo nie wklejałem go na stałe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Za to, że zrobiłeś "Żabojada" a nie tego oklepanego byka masz wielgachne Model wygląda bardzo ładnie, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 13 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2009 "Żabojad" jest rzadziej spotykany i jak dla mnie ładniej wygląda . Dzięki za komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 jak dla mnie ładniej wygląda Very Happy Święta racja...tych malowań "Balls out" tyle już było... Fajny model , zdjęcia - mocno artystyczne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi