Koks Napisano 11 Kwietnia 2009 Share Napisano 11 Kwietnia 2009 Witam wszystkich. Dziś przyszła długo oczekiwana paczka. Sam widok robi naprawdę niezłe wrażenie i pomyśleć że razem z przesyłką kosztował mnie 330zł. No ale nic. Dość gadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 11 Kwietnia 2009 Share Napisano 11 Kwietnia 2009 Hej! Mam ten modelik (a właściwie to ma go ojciec ). Na pierwszy rzut oka można się popłakać ze szczęścia, że się go posiada lecz znam opinie ludzi którzy wykonali ten wynalazek. Niestety model to stara Tamka i czeka Cię sporo pracy by zrobić z niego cudeńko jakaie mamy okazje oglądać w sieci. Powiedz mi - gdzie udało Ci się go dorwać ? Ostatnio z ciekawości szukałem i wszędzie świecą pustki. Faktycznie cena jak za ten model bardzo atrakcyjna. Powodzenia w budowie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koks Napisano 11 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2009 allegro.pl Nie kupowałem go z nastawieniem zrobienia prosto z pudła. Mam zamiar dorobić pokład hangarowy. Stworzyć pełne skrzydło przypuszczalnie będzie to CVW-11 z roku 1988 z zatoki arabskiej. Na razie jestem na etapie zbierania większej ilości informacji i czytania USS Enterprise in details and scale. Pewnie jeszcze dziś założę wątek warsztatowy. Wtedy dużo łatwiej znaleźć potrzebne info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 11 Kwietnia 2009 Share Napisano 11 Kwietnia 2009 Nie kupowałem go z nastawieniem zrobienia prosto z pudła. No nie sądziłem inaczej Pewnie jeszcze dziś założę wątek warsztatowy No to ja już rezerwuje miejsce Chetnie pomogę dokumentacją bo akurat makulatury na temat Enterprise mam od groma Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
USS Enterprise Napisano 11 Kwietnia 2009 Share Napisano 11 Kwietnia 2009 Cena rewelacyjna jak za ten model. Też mam go w zapasach, ale czeka na lepsze czasy. Owszem model ma sporo uproszczeń, ale jak na czasy powstania jest naprawdę ok. Większość z tych niedociągnięć da się zlikwidować używając części dodatkowych z innych firm, których jest trochę na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 11 Kwietnia 2009 Share Napisano 11 Kwietnia 2009 Model gites, czy czasem nie kupiłeś go z aukcji o wdzięcznym tytule "enterprice"??? też miałem na niego ochotę, ale wydatki zahamowały mnie niestety skutecznie. Miałem już kiedyś tego kolosa w zbiorach, ale niestety właśnie finanse zdecydowały o sprzedaniu, szkoda, ale cóż... życie... być może jakiś trampek się rzuci i wyda BigeE w 1/700?? będę wtedy pierwszy hahahaha... Powodzenia w budowie, chętnie pomogę przy dokumentowaniu, sam jestem fanem tegoż lotniskowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 16 Kwietnia 2009 Share Napisano 16 Kwietnia 2009 Powodzenia w budowie tego kolosa. Co prawda, nie mój okres historyczny, ale skala jak najbardziej majestatyczna . Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi