Chudziutki Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Witam Jak to zwykle w święta bywa trzeba czymś się zająć żeby nie umrzeć z nudów więc zacząłem (kolejny już ) projekt. Model T-34 to każdemu dobrze znany zestaw Zvezdy który podarował mi kol. peter za co ma u mnie duże i zimne Tak się prezentował w stanie w jakim go otrzymałem: Jak widać każdemu może się zdarzyć jakaś modelarska wpadka Kąpiel w Cleanluxie: petar nie wiem czym go malowałeś ale farba nie poddała się nawet po całonocnej kąpieli w tym specyfiku Wczoraj wieczorem złapałem za piłkę i zacząłem ciąć: Cała scenka będzie prezentować się mniej więcej tak: Błotniki i lufa oczywiście zostaną usunięte i zastąpione czymś lepszym C.D.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Podoba mi się kompozycja, jedna z ciekawszych które ostatnio widziałem. Jeśli chodzi o błotniki, zawsze możesz jeden albo obydwa zrobić urwane, co ułatwi prace i uatrakcyjni wygląd pojazdu, a nie wpędzi w koszty, zaś co do lufy to się zgadzam - warto wymienić, nie jestem pewien ale chyba RB model ma stosowną. Jeśli dobrze przewiduje, to podłożem będzie imitacja bruku ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 12 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Tak na podłożu będzie bruk i płyty chodnikowe, zastanawiam się jeszcze nad fragmentem słupa ogłoszeniowego lub jakąś latarnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Już mam inny do testowania róznych pomysłów Malowane najzwyczajniejszą Pactrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Jedyne co mnie zastanawia, to czy modą jest od jakiegoś czasu robienie scenek figurkowych z dodatkiem "urżniętego" kawałka czołgu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Dziwne... rozumiem że jak go pochlastałeś to po to żeby wnętrze zrobić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 13 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2009 Jedyne co mnie zastanawia, to czy modą jest od jakiegoś czasu robienie scenek figurkowych z dodatkiem "urżniętego" kawałka czołgu... A coś w tym złego? Dziwne... rozumiem że jak go pochlastałeś to po to żeby wnętrze zrobić? Nie, wnętrza nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 spoko luz,widzialem pare takich ucietych scenek i wygladaja bajerancko.ja jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 14 Kwietnia 2009 Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Jak widać każdemu może się zdarzyć jakaś modelarska wpadka To był mój drugi malowany model więc cały jest jedną wielką wpadką Jak planujesz rozwiązać problem zasłonięcia wnętrza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 14 Kwietnia 2009 Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Coś z niczego to lubię, i czekam na dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 14 Kwietnia 2009 Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Jak planujesz rozwiązać problem zasłonięcia wnętrza ? A po co zasłaniać, po prostu malujemy na czarno i Schluss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 14 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Jak planujesz rozwiązać problem zasłonięcia wnętrza ? Planuję do uciętych krawędzi przykleić płytki polistyrenu dzięki czemu wnętrze będzie w pełni zasłonięte Zamówione części do czołgu jeszcze nie dotarły więc zabrałem się za podstawkę- Dzisiaj ułożyłem krawężnik i wybrukowałem chodnik: a najlepsze (czyli brukowanie ulicy) zostawiłem sobie na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 14 Kwietnia 2009 Share Napisano 14 Kwietnia 2009 o stary ale patent,ciekawe jak wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi