LordDisneyland Napisano 27 Lipca 2010 Share Napisano 27 Lipca 2010 "Choćbym wędrował doliną śmierci, zła sie nie ulęknę, aczkolwiek źle spasowanego modelu - i owszem" Cierpliwości i powodzenia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 27 Lipca 2010 Share Napisano 27 Lipca 2010 Kabina w tym modelu to rzeczywiście wymagający element. Jak potrzebujesz, to mogę cię zagrzewać do dalszej walki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 27 Lipca 2010 Share Napisano 27 Lipca 2010 Zagrzewających jest więcej . Kilka projketów rozgrzebanych, kibice czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 27 Lipca 2010 Autor Share Napisano 27 Lipca 2010 Zagrzewających jest więcej . Kilka projketów rozgrzebanych, kibice czekają Dzięki zagrzewającym Skoti zauważ, że kolejno kończę rozgrzebańce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 27 Lipca 2010 Share Napisano 27 Lipca 2010 Use the force. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 wiem, że je kończysz. Gratuluję, bo ja jednego rozgrzebanego dwa lata temu nie mogę skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 17 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2011 Sack doczekał się powrotu na warsztat. A szpachlówka Twoją przyjaciółką jest... Szpachlowanie i odtwarzanie linii podziału... Dorobione rury wydechowe i chwyt powietrza, wymienione golenie podwozia i koła. No i trochę szpachli do smaku... Za chwilę kontrolna warstwa podkładu i pewnie jakieś poprawki szpachlowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Oj, długo czekał . Z jakiego zestawu podwozie, i co zrobisz, jeśli szpachla podejdzie pod maskę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 17 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2011 Oj, długo czekał . Z jakiego zestawu podwozie, i co zrobisz, jeśli szpachla podejdzie pod maskę? Grunt to cierpliwie czekać na swoją kolej Podwozie z jakiegoś zestawu do Bf-109 wyszperanego z pudła z częściami. Osobiście podejrzewam Bf-109 E Academy. Jeśli szpachla podejdzie pod maskę (starałem się żeby nie podeszła, ale się okaże po zdjęciu maskowania) to trzeba będzie czyścić Trzymaj kciuki, żeby nie podeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Trzyma, trzymam. Chodziło mi właśnie o metody czyszczenia, jak to robić, żeby nie zniszczyć oszklenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 17 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2011 Trzyma, trzymam. Chodziło mi właśnie o metody czyszczenia, jak to robić, żeby nie zniszczyć oszklenia. Generalnie szpachlówkę zmywam rozpuszczalnikiem Gunze lub debonderem. Prawie zero szlifowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi