RH Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 No i kolejny modelik skończony ! Tym razem to Ju-88 A-4 w 1:48 firma Dragon W barwach 8./KG30 Sycylia 1942 rok Do dzieła ! wytykacze błędów (mnie i tak to nie rusza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Podoba mi się jak cho...ra ;) I piękne subtelne przybrudzenia... miodzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Piękny szkoda ze nie w 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Cacy, cacy. Naprawdę śliczna maszyna Ci wyszła, ładnie przybrudzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozik Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Jak zwykle fajnie się ogłąda Satysfakcja gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitman Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Do dzieła ! wytykacze błędów (mnie i tak to nie rusza ) A jakże może Cię ruszać, skoro nigdy nie ma nic do wytykania? Model jak zwykle bardzo udany. brudzenie wyszło znakomicie. Świetnie widoczne są podziały blach. Poprostu miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi