JW Napisano 22 Października 2006 Autor Share Napisano 22 Października 2006 Szczerze wolałbym tak http://www.airliners.net/open.file/0875579/L/ . Teraz w tygodniu powinienem się ruszyć z pracami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 2 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2006 Nabyłem ostatnio taką Tibię o Viggenie. A w pracach nad modelem panuje zastój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 30 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2007 Wznawiam relacje. Na początek fotel katapultowy. Zabrałem się także za wnęki podwozia głównego i hamulców aerodynamicznych. Narazie tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 31 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Fotel katapultowy ukończony. Prace przy wnękach idą pełną parą. Wszystko ładnie, pieknie tylko w zaznaczonym miejscu powinna być wnęka :/ Coś pokombinuję z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 3 Września 2007 Autor Share Napisano 3 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 9 Września 2007 Autor Share Napisano 9 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 9 Września 2007 Share Napisano 9 Września 2007 W sumie to nie wiem co napisac, Ale po kolei: 1. Temat - 5+ 2. Relacja - 5 3. Fotel - 3- Widze, ze masz zamiar "troszkie" pociac i udoskonalic modelik. Wzbogacasz wnetrze komor podwozia i kabiny. Duzo wysilku jesli chodzi o wykonanie czesci (tak ok 3+, 4-) ale niezbyt staranne malowanko fotelu. Nie wiem czy takie mial kolory ale ta zielen wyglada jak ortalion z Kiszyniowa. Mam nadzieje, ze to tylko przeklamanie kolorow przez kamerke. No...chyba, ze tak jest rzeczywiscie. Czy nie byloby lepiej gdybys bryle fotela pomalowal przed doklejeniem pasow. Mimo wszystko czekam na fajnego Viggena. Oczywiscie w "TYPOWYM" szwedzkim malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 9 Września 2007 Autor Share Napisano 9 Września 2007 Raczej do tych zdjęć się nieprzykładam i kolory są inne niż w realu. Poza tym jest to mój pierwszy model z modyfikacjami na taką skalę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 (edytowane) Też się lubię grzebać w plastiku :-))) Ale zgodzę się ,że tym malowaniem fotela całkiem spieprzyłeś efekt. fotelik na zdjęciu przed malowaniem wyglądał całkiem fajnie, a po ...klapa. ten zielony błyszczący kolor to porażka !!. nie wiem jak jest w orginale , ale chyba inaczej. Zresztą nie zawsze chodzi o zgodnośc z orginałem . Czasem można zadowolić się dobrym plastycznie efektem. może pomaluj cały fotel i kokpit jakimś ciemno-szarym ,mattem a póżniej podkreśl kształt jakimś washem(nie wiem jak to sie pisze ale chodzi o półprzeżroczystą farbę, ja używam akwareli rozrabianej śliną :-)) A pózniej domaluj akcenty kolorystyczne. to tyle pozdrawiam ps. też przymierzam się do tego samolotu, i ciekaw jestem jak go pomalujesz.Ja myślę o tych zielonych plamkach o ostrych krawędziech :-)) Edytowane 11 Września 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 10 Września 2007 Autor Share Napisano 10 Września 2007 Fotel w realu się tak nieświeci A Viggen bedzie w standardowym zielonym kamo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi