TiroManiaK Napisano 21 Października 2006 Share Napisano 21 Października 2006 Jak rarytasy to rarytasy... Chcę wszystkim zaprezentować relację z budowy modelu, firmy ITALERI, VOLVO FH 12 EDDIE STOBART. Odrazu mówię, że budowa będzie się posuwać powoli ze względu na nawał pracy, dlatego proszę o wyrozumiałość... Ale co ja będę was zanudzał... Oto fotki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 21 Października 2006 Share Napisano 21 Października 2006 Naprawdę piękny model. Życzę powodzenia w budowie zasiadając w pierwszym rzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Października 2006 Share Napisano 21 Października 2006 Model jak ta lala Widzę brak kilku elementów, czyżbyś zaczął już go sklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1990 Napisano 21 Października 2006 Share Napisano 21 Października 2006 Powodzonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TiroManiaK Napisano 21 Października 2006 Autor Share Napisano 21 Października 2006 Tak, model już zacząłem sklejać... tyle, że zdjęcia robione były przed sklejaniem... częsci może brakować ponieważ niektóre poodpadały z wyprasek... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 21 Października 2006 Share Napisano 21 Października 2006 No życzę powodzonka kolego Będę tu chętnie zaglądał. Mnie mój ostatni Ford zajął 5 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 21 Października 2006 Share Napisano 21 Października 2006 Widzialem przegubowa czy jak one sie zwa, taka przyczepe do tegoz zestawu, tzn tej ciezarowki, na allegro.pl, wiec poszukaj mozesz miec wtedy calusienki zestaw ;). Zycze powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 21 Października 2006 Share Napisano 21 Października 2006 Fantastiko modello życze powodzonka przy budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TiroManiaK Napisano 22 Października 2006 Autor Share Napisano 22 Października 2006 Dzięki wszystkim za słowa otuchy... Postaram się robić go w wolnych chwilach wieczorami. Jak coś już zrobie odrazu wrzucam foty. Narazie czekam na szpachle i papier ścierny, bo bez tego ani rusz Widzialem przegubowa czy jak one sie zwa, taka przyczepe do tegoz zestawu, tzn tej ciezarowki, na allegro.pl, wiec poszukaj mozesz miec wtedy calusienki zestaw ;). Zycze powodzenia. Przyczepke widziałem powiem szczerze, że mam na nią oko ale widze, że cena rośnie ... A ja już prawie kasy nie mam ... Narazie zrobię to a póżniej kupie przyczepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi