TiroManiaK Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Jak rarytasy to rarytasy... Chcę wszystkim zaprezentować relację z budowy modelu, firmy ITALERI, VOLVO FH 12 EDDIE STOBART. Odrazu mówię, że budowa będzie się posuwać powoli ze względu na nawał pracy, dlatego proszę o wyrozumiałość... Ale co ja będę was zanudzał... Oto fotki : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Praetorian Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Naprawdę piękny model. Życzę powodzenia w budowie zasiadając w pierwszym rzędzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Model jak ta lala Widzę brak kilku elementów, czyżbyś zaczął już go sklejać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1990 Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Powodzonka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiroManiaK Posted October 21, 2006 Author Share Posted October 21, 2006 Tak, model już zacząłem sklejać... tyle, że zdjęcia robione były przed sklejaniem... częsci może brakować ponieważ niektóre poodpadały z wyprasek... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefantes Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 No życzę powodzonka kolego Będę tu chętnie zaglądał. Mnie mój ostatni Ford zajął 5 miesięcy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fliper_nx Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Widzialem przegubowa czy jak one sie zwa, taka przyczepe do tegoz zestawu, tzn tej ciezarowki, na allegro.pl, wiec poszukaj mozesz miec wtedy calusienki zestaw ;). Zycze powodzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R+ Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Fantastiko modello życze powodzonka przy budowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiroManiaK Posted October 22, 2006 Author Share Posted October 22, 2006 Dzięki wszystkim za słowa otuchy... Postaram się robić go w wolnych chwilach wieczorami. Jak coś już zrobie odrazu wrzucam foty. Narazie czekam na szpachle i papier ścierny, bo bez tego ani rusz Widzialem przegubowa czy jak one sie zwa, taka przyczepe do tegoz zestawu, tzn tej ciezarowki, na allegro.pl, wiec poszukaj mozesz miec wtedy calusienki zestaw ;). Zycze powodzenia. Przyczepke widziałem powiem szczerze, że mam na nią oko ale widze, że cena rośnie ... A ja już prawie kasy nie mam ... Narazie zrobię to a póżniej kupie przyczepe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts