D.Beck Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Przedstawiam Fotki mojego starego modelu Harleya. Pozdrawiam - Dariusz Beck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mipan Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Ten motor też robiłeś sam od podstaw? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.Beck Posted April 24, 2009 Author Share Posted April 24, 2009 Ten motor też robiłeś sam od podstaw? Nie. To Italerka w skali 1/9. Ale model ma ze cztery lata. Pozdro - Dariusz Beck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mart72 Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Super jest. Od dłuższego czasu mam na oku tego Harleya. Widok złożonego przez Ciebie ostatecznie mnie przekonał do zakupu. Kolba tommy-guna tylko wydaje mi się mało drewniana. Jaka jest sklejalność? Dużo poprawek i szpachli? Sakwa i kabura zrobione od podstaw ze skóry, dobrze widzę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.Beck Posted April 24, 2009 Author Share Posted April 24, 2009 Super jest. Od dłuższego czasu mam na oku tego Harleya.Widok złożonego przez Ciebie ostatecznie mnie przekonał do zakupu. Kolba tommy-guna tylko wydaje mi się mało drewniana. Jaka jest sklejalność? Dużo poprawek i szpachli? Sakwa i kabura zrobione od podstaw ze skóry, dobrze widzę? Model sklejał się dobrze, bez większych problemów. Ze skóry zrobiłem sakwy, przedni fartuch, kaburę i siodło. Fakt z kolbą się nie popisałem, ale byłem głupszy o 4 lata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marudek Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Witam, Model naprawdę świetny. Bardzo realistycznie wyszedł silnik. Zastanawiam się tylko, czy tylnia zębatka była podwójna, czy może łancuch się z niej zsunął? Niemniej Twoje modele motywują do tego żeby nabywać doświadczenie i budować choć po części tak dobre jak Twoje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek14 Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 (edited) A Galeria nie powinna być w "Pojazdach Wojskowych" ?? Edited April 25, 2009 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.Beck Posted April 24, 2009 Author Share Posted April 24, 2009 A Galeria nie powinna być w "Poazdach Wojskowych" ?? Może i masz rację? Rozpędziłem się i tak wyszło! Pozdro-Dariusz Beck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.Beck Posted April 25, 2009 Author Share Posted April 25, 2009 Witam, Model naprawdę świetny. Bardzo realistycznie wyszedł silnik. Zastanawiam się tylko, czy tylnia zębatka była podwójna, czy może łancuch się z niej zsunął? Niemniej Twoje modele motywują do tego żeby nabywać doświadczenie i budować choć po części tak dobre jak Twoje. Zębatka jest OK. Była podwójna. Cieszę się, że model się podoba. Pozdro-Dariusz Beck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek315 Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 No kolejny Twój model jaki mi się podoba. I że wojskowy. Po prostu wyśmienity. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts