D.Beck Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Przedstawiam Fotki mojego starego modelu Harleya. Pozdrawiam - Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Ten motor też robiłeś sam od podstaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 24 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Ten motor też robiłeś sam od podstaw? Nie. To Italerka w skali 1/9. Ale model ma ze cztery lata. Pozdro - Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Super jest. Od dłuższego czasu mam na oku tego Harleya. Widok złożonego przez Ciebie ostatecznie mnie przekonał do zakupu. Kolba tommy-guna tylko wydaje mi się mało drewniana. Jaka jest sklejalność? Dużo poprawek i szpachli? Sakwa i kabura zrobione od podstaw ze skóry, dobrze widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 24 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Super jest. Od dłuższego czasu mam na oku tego Harleya.Widok złożonego przez Ciebie ostatecznie mnie przekonał do zakupu. Kolba tommy-guna tylko wydaje mi się mało drewniana. Jaka jest sklejalność? Dużo poprawek i szpachli? Sakwa i kabura zrobione od podstaw ze skóry, dobrze widzę? Model sklejał się dobrze, bez większych problemów. Ze skóry zrobiłem sakwy, przedni fartuch, kaburę i siodło. Fakt z kolbą się nie popisałem, ale byłem głupszy o 4 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Witam, Model naprawdę świetny. Bardzo realistycznie wyszedł silnik. Zastanawiam się tylko, czy tylnia zębatka była podwójna, czy może łancuch się z niej zsunął? Niemniej Twoje modele motywują do tego żeby nabywać doświadczenie i budować choć po części tak dobre jak Twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 (edytowane) A Galeria nie powinna być w "Pojazdach Wojskowych" ?? Edytowane 25 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 24 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2009 A Galeria nie powinna być w "Poazdach Wojskowych" ?? Może i masz rację? Rozpędziłem się i tak wyszło! Pozdro-Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 25 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam, Model naprawdę świetny. Bardzo realistycznie wyszedł silnik. Zastanawiam się tylko, czy tylnia zębatka była podwójna, czy może łancuch się z niej zsunął? Niemniej Twoje modele motywują do tego żeby nabywać doświadczenie i budować choć po części tak dobre jak Twoje. Zębatka jest OK. Była podwójna. Cieszę się, że model się podoba. Pozdro-Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 25 Kwietnia 2009 Share Napisano 25 Kwietnia 2009 No kolejny Twój model jaki mi się podoba. I że wojskowy. Po prostu wyśmienity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi