Robo Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 ...czy sa modele w skali 1:570/1:500 okretow typu ADM.HIPPER pozostałe to: Prinz Eugen Blucher W 1:700 sa ,to wiem ale nie moge spotkac w ww.skalach :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
USS Enterprise Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 ...czy sa modele w skali 1:570/1:500 okretow typu ADM.HIPPER pozostałe to: Prinz Eugen Blucher W 1:700 sa ,to wiem ale nie moge spotkac w ww.skalach :( Chyba nie było takowych w tych skalach - 1/570 to taki typowo revellowski wynalazek. Był za to Prinz Eugen w 1/600 z Airfixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 28 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2009 ...to jak nie było ,to szkoda :( dziwi mnie taka jakas dziwna polityka firm modelarskich (Scharnchorsty sa w 1:570 a Hippery w 1:700 i wez tu człeku cos z tym zrob) !! a mnogosc skal jest porazajaca ! ps.mozna skasowac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
USS Enterprise Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 ...to jak nie było ,to szkoda :( dziwi mnie taka jakas dziwna polityka firm modelarskich (Scharnchorsty sa w 1:570 a Hippery w 1:700 i wez tu człeku cos z tym zrob) !! a mnogosc skal jest porazajaca ! Dodam jako ciekawostkę, że w dawnych czasach amerykański Revell dostosowywał skalę okrętu do wielkości pudełka To był dopiero fajny wynalazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 No jest jeszcze Heller 1:400 ale praktycznie nie do kupienia. Za mojego dałem 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 w dawnych czasach amerykański Revell dostosowywał skalę okrętu do wielkości pudełka To był dopiero fajny wynalazek. faktycznie "piękny" zabieg Ale co tam, ważne żeby pudełka były takie same. Stąd też różne dziwne skale : 1/570, 1/253, 1/240... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi