blezor Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam! To moj debiut na forum. Ciekawe rzeczy tu pokazujecie. Tez sobie troche dlubie i sklejam w wolnych chwilach. Kiedys interesowala mnie wylacznie skala 1:87 i makiety kolejowe. Makieta zostala w domu, a ja teraz sklejam w 1:72 i 1:35. Moja pasja to czolg T34, ale moje modele pokaze w innym temacie. Narazie na pierwszy raz pokazuje moja dioramka. Dopiero ja zaczynam. Bede pokazywal pokolei co robilem. Prosze o komentarze krytyke i uwagi, za wszystkie dziekuje i pozdrawiam. Milego ogladania. Na poczatek naroznik zdemolowanej kamienicy. Jest to model Miniart 36001. Edytowane 11 Maja 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Na dioramy jest inny dział, tu tylko pojazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blezor Napisano 30 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Wiec prosze o przeniesienie tematu, a pojazd tu tez bedzie, wlasnie sie robi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blezor Napisano 10 Maja 2009 Autor Share Napisano 10 Maja 2009 Takie cos sie pojawilo na mojej dioramie. Musze jeszcze popracowac nad balaganem wokolo, mase rzeczy wokolo trzeba porozkladac. Moze jakis plakat niemiecki na mur. Co o tym narazie myslicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 Pierwsze co to popraw nazwe tematu Mała scena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blezor Napisano 10 Maja 2009 Autor Share Napisano 10 Maja 2009 A jak bys proponowal? To jest mala scena, bardzo mala scena. Zreszta teraz nie ma czasu na zmiane, teraz jest rozkaz: "wszyscy z wozu" i to szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blezor Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2009 Dokonczylem ulice, tzn porozsypywalem troche rzeczy po dzialaniach wojennych. Pierwsza taka moje dioramka . Co jest nie tak? Co jeszcze trzeba poprawic? Kazda krytyka mile widziana . Dodalem takie niemieckie ogloszenia na sciane, mysle ze lepiej teraz jest Milego ogladania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Srebrny km na wieży. Ogólnie mogłeś trochę ciemniejszy metal broni zrobić ale to już po ptokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 ogólnie całkiem nieźle. Może przydałoby się przykurzyć graty bo wszystko świeże jak po deszczu. Trochę monotonne płaszcze piechoty. Ładnie postarzony napis na czołgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blezor Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2009 Faktycznie km troche jasny wyszedl, choc w realu jest ciemniejszy. Ale musze go poprawic, chyba go poprostu nie domalowalem. Stosowalem kolor gun metal, ale i tak trzeba troche dorobic. Rzelu, mowisz o przykurzeniu. Ale o co chodzi, zeby aerografem jeszcze wiecej ciemnej mgielki polozyc na wszystkim? Napis mi tez sie podoba, to akurat najprosciej zrobic. A plaszcze, poprostu chlopaki sa przykurzone tym co sie tam na ulicach caly czas sypalo. Jak cos jezcze to dawac. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Miałem na myśli czystość tych cegieł i okolic - zupełnie jakby ktoś je pogubił a nie pochodziły z rozsypanego muru. Ja bym to przypudrował jasnym pyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 KM pomaluj na czarno a gunmetal daj suchym pędzlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi