Fistaszek Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Witam. Model MPM skala 1:72 Dodatki blachy eduarda, czyli kokpit, kabina radio operatora, wyposażenie strzeleckie, komora bombowa oraz klapy. Maski Montexu do malowania oznaczeń. Szkoda, że wszystko zamknięte w kadłubie. Niestety nie doszły do mnie silniki z żywicy CMK. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Taaa... szkoda, ze bebeszków nie widać. Ja też lada dzień zaczynam kleić dla kogoś ten samolot ale Trumpka i zastanawiam się czy jest sens angażować się w "dekoratorstwo wnętrz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 W 48? no to powodzenia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 niee... niestety w 1/72... bo to nie dla mnie... tego w 48 nie zmieściłbym w regał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 A którą wersję Welly'ego jeśli można spytać? Mk XIV? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fistaszek Napisano 5 Maja 2009 Autor Share Napisano 5 Maja 2009 Może i nie warto sklejać całego środka, ale wiesz jak to jest mam dziką satysfakcje, że udaje się to wkleić. Ale zgadzam się że jest to trochę wywalanie kasy. Następnego MKII skleję jednak prosto z pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 Jeju anglik w Twojej kolekcji! Co na to wszystkie Bf, FW, Do, He? Krzychu, zaskoczyłeś mnie. Model jest spoko, wśród tysiąca innych poznałbym, że to Twój. No to pod te angole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fistaszek Napisano 12 Maja 2009 Autor Share Napisano 12 Maja 2009 Zbyniu chyba się troszkę odpoczne od messerów i fok .Mam ochote na MK 2 ,jeszcze jeden angol i wracam do foczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 13 Maja 2009 Share Napisano 13 Maja 2009 Przydało by się koła poprawić (domalować), szczególnie tylne niezbyt ciekawie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi