Wojtek Tul Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 No Elefantes bardzo ładny silniczek podziwiam go i nie moge sie nadziwić jeszcze tylko maska no nie !!!!!!!! pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Elefantes naprawde przewody zrobiłeś z rzyłki wędkarskiej dobry pomysł naprawde !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 22 Lutego 2007 Autor Share Napisano 22 Lutego 2007 Dzisiaj rano zakończyłem prace przy modelu. Mack odstawiony na półkę Nie wiem czy Wam się spodoba taka wersja trucka ale już nic na to nie poradzę Grill z zestawu osadziłem na ramie za kabiną żeby przysłonić spartaczone szpachlowanie Teraz nie pozostaje chyba nic innego jak dorobić do Macka jakiegoś flatbeda, ale to czas pokaże... Zapraszam oczywiście do galerii Natomiast dodam jeszcze, że nieoczekiwanie wylądował w krecie mój stary Superliner i zacznę już niebawem prace nad kolejnym Mackiem oczywiście bez sleepera i już jako tandem Tak wygląda rama Rama już skrócona do WB=181" Aż dziw bierze, że reszta modelu zmieściła się w tym pudełku Relacja z budowy już niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Zamiast kangura mogłeś zrobić zabudowę z blachy ryflowanej, podobną do tej z Peterbilta z revella (foto). Po za tym nie mam żadnych zastrzeżeń, model wyszedł ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Elefantes...twój MACK...to dosłownie cukiereczek Bardzo ładnie i czysto wykonany. Bardzo mi się podoba. Więcej takich trucków prosimy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 mack świetny bombowy bym powiedział a co do naczepki to proponuję Ci zrobić zestaw taki jak był w filmie konwój czyli ciągnik -naczepa 1 oś i za tym naczepa 1 osiowa na wózku tyle że tam ciągnął mack R bo superlinerów wtedy jeszcze nieznali wogóle polecam oglądnąć wszystkim ten film bo może być kopalnią inspiracji dla modelarzy ciężarówkowych http://www.imdb.com/title/tt0077369/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi