viaroos Napisano 16 Maja 2009 Share Napisano 16 Maja 2009 imponujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 18 Maja 2009 Autor Share Napisano 18 Maja 2009 Co do Radomia takie są plany.. Zobaczymy jeszcze co życie pokaże (czyt. żona ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 Jakbyś pokrył go lakierem to mógłby robić za pierwszy niemiecki samolot stealth. Antony Fokker pokrył jednego EIII cellonem aby zmniejszyć jego widzialność. Niestety pomysł okazał się chybiony - cellon tak błyszczał w słońcu, że w.w. Fokker EIII był widoczny z znacznie większej odległości niż normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salieri Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Cześć. Wiem, że temat już "wystygł", ale z racji, że jestem na tym forum od niedawna, pozwolę sobie krótko skomentować to co zrobiłeś: Masz chopie zdrowie! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 22 Lutego 2010 Super Moderator Share Napisano 22 Lutego 2010 Nie wpadł mi wczesniej ten wątek w oczy Aż nie wiem, jak to się stało... A tu proszę, takie cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 I co teraz powiedzieć...? Cudo, nidgy czegoś takiego nie widziałem i może już nie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 I co teraz powiedzieć...? Cudo, nidgy czegoś takiego nie widziałem i może już nie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
larry Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pomyśleć, że ja walczę z plastikowym fokkerem smera. aż mi wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 25 Lutego 2010 Super Moderator Share Napisano 25 Lutego 2010 szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pomyśleć, że ja walczę z plastikowym fokkerem smera. aż mi wstyd No to pewnie masz zdecydowanie trudniejsze zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 1 Marca 2010 Autor Share Napisano 1 Marca 2010 Panowie... bez przesady to prosty model. Wiele jest lepszych, choćby na tym forum. Faktycznie, Smeru bym nie dał rady zmontować, lepiej zainwestować w coś droższego, ale bardziej sklejalnego. Inaczej nici z satysfakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi