Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Получить код этого сета

016a03b752.jpg7bb2929e91.jpg0259b1fc78.jpg999619fb01.jpg

Сделал эту пушку призводства Мираж . Очень трудная работа. Исправил что мог. Заменил сиденья наводчика и заряжающего на металлические, добавил крепление футляра для прицела. Самого прицела в наборе к сожалению нет Поменял буксирные крюки на металлические, рассверлил отверствия дульного тормоза...

Napisano
Сделал эту пушку призводства Мираж . Очень трудная работа. Исправил что мог. Заменил сиденья наводчика и заряжающего на металлические, добавил крепление футляра для прицела. Самого прицела в наборе к сожалению нет Поменял буксирные крюки на металлические, рассверлил отверствия дульного тормоза...

To sobie długo poczekam

Proszę bardzo:

Wykonałem działo firmy Mirage. Bradzo pracochłonny model. Robiłem jednak co w mojej mocy. Zamieniłem siedzenia celowniczego i ładowniczego na metalowe, dodałem mocowanie futerału celownika, niestety samego celownik w zestawie niema. Haki holownicze także zamieniłem na metalowe i rozwierciłem otwory hamulaca wylotowego...

Napisano
Ale Google Translator

Translatory wszelkiego kalibru to jedno wielkie gówno. Albo się kuma język albo nie i grzecznie czeka aż ktoś przetłumaczy (Gred )

Ponieważ padło hasło o linkach typu xxx nie klikam. Ale ogólnie prezentuje się dobrze to działko. Do mojego planowanego projektu się przyda.

Napisano

Hehe, według google tranlator kolega napisał to:

"Sprawdź ten pistolet prizvodstva Mirage. Bardzo ciężka praca. Stałe mógł. Zastąpił strzelca siedzenia i opłaty na metalowe, dodaje rzeźwy przypadku oczach. Najczęściej wzrok w rekrutacji niestety nie zmieniło holowania haki do metalu, rassverlil otverstviya kaganiec hamulec ..."

Napisano
Calkiem zrozumiałe :P
No nie powiem nawet całkiem zrozumiałe. Może jak bym się napił Stolicznej to bym coś z tego zrozumiał tłumaczenia. A wracając do modelu to zaważywszy jaki jest to model chylę czoła przed wykonawcą.
Napisano

Według mnie do działka konieczna jakaś załoga no i rozwalony Pzkpw I lub II