alex_welt Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Получить код этого сета Сделал эту пушку призводства Мираж . Очень трудная работа. Исправил что мог. Заменил сиденья наводчика и заряжающего на металлические, добавил крепление футляра для прицела. Самого прицела в наборе к сожалению нет Поменял буксирные крюки на металлические, рассверлил отверствия дульного тормоза... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Słabo znam rosyjski,sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 To poczekaj aż ktoś przetłumaczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 To sobie długo poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Az Grzegorz będzie miał chwilkę Ale Google Translator też ma wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Nie wiem ale przy otwiraniu fotek , otwierają się też jakieś dziwne strony z rosyjskimi panienkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 adam juszczak to taki dodatek. A ja już coś napisze o modelu. Mi się podoba, jak wszelkie modele w Twoim wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Сделал эту пушку призводства Мираж . Очень трудная работа. Исправил что мог. Заменил сиденья наводчика и заряжающего на металлические, добавил крепление футляра для прицела. Самого прицела в наборе к сожалению нет Поменял буксирные крюки на металлические, рассверлил отверствия дульного тормоза... To sobie długo poczekam Proszę bardzo: Wykonałem działo firmy Mirage. Bradzo pracochłonny model. Robiłem jednak co w mojej mocy. Zamieniłem siedzenia celowniczego i ładowniczego na metalowe, dodałem mocowanie futerału celownika, niestety samego celownik w zestawie niema. Haki holownicze także zamieniłem na metalowe i rozwierciłem otwory hamulaca wylotowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Ale Google Translator Translatory wszelkiego kalibru to jedno wielkie gówno. Albo się kuma język albo nie i grzecznie czeka aż ktoś przetłumaczy (Gred ) Ponieważ padło hasło o linkach typu xxx nie klikam. Ale ogólnie prezentuje się dobrze to działko. Do mojego planowanego projektu się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 Ale z translatora można wyczytać przynajmniej jakiś sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 Hehe, według google tranlator kolega napisał to: "Sprawdź ten pistolet prizvodstva Mirage. Bardzo ciężka praca. Stałe mógł. Zastąpił strzelca siedzenia i opłaty na metalowe, dodaje rzeźwy przypadku oczach. Najczęściej wzrok w rekrutacji niestety nie zmieniło holowania haki do metalu, rassverlil otverstviya kaganiec hamulec ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 Calkiem zrozumiałe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 Calkiem zrozumiałe :P No nie powiem nawet całkiem zrozumiałe. Może jak bym się napił Stolicznej to bym coś z tego zrozumiał tłumaczenia. A wracając do modelu to zaważywszy jaki jest to model chylę czoła przed wykonawcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Według mnie do działka konieczna jakaś załoga no i rozwalony Pzkpw I lub II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi