marioba Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Czołem! Model ten wykonałem w 1996 roku. Jest to Revell wzbogacony dedykowanymi blaszkami Abera (jedne z pierwszych blaszek tej wtedy młodej firmy). Nie było internetu, mało literatury, pełna improwizacja. Model przedstawia pojazd z wiosny 1945- Niemcy. Malowany całkowicie Humbrolami. Stoi w gablocie na honorowym i nie przewiduję zmian i przemalowań. Ma taki być ! Zapraszam do oglądania i oceny. >>>>>pozdrawiam>>>>marioba>>>>>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 9 Maja 2009 Autor Share Napisano 9 Maja 2009 Jeszcze coś! To oczywiście 1:35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Gąsienice na pancerzu jakieś trochę za czerwone,poza tym SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 Jak na dość dawno wykonany model to jest rewelacyjny i z mojej strony niema się do czego przy czepić. POZDRAWIAM.ps pokaż jeszcz inne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 marioba jak dla mnie model świetnie zrobiony. Taki sam leży od pięciu lat u mnie w szafie i czeka na natchnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 15 Maja 2009 Share Napisano 15 Maja 2009 W życiu bym nie powiedział, że model był robiony 13 lat temu. Naprawdę dobry model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 15 Maja 2009 Share Napisano 15 Maja 2009 fajowy ten modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi