Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie no taki rant to bardziej na parapety pasuje, a nie do sportowego auta od MB. Jak już to coś z minimalnym rantem.

Napisano

Z tylnym rantem wygląda okej, ale przód za szeroki, ze stopniowanym rantem org fele od MB SLR .

Napisano

3,4,5 lub 8 - na tych kombinacjach prezentuje się najbardziej okazale...ale i tak opcja 8 wymiata

Pozdrawiam

Napisano

Jak dla mnie to felgi Leon Hardiritt Bugel ze środkiem pomalowanym na czarno albo od Nissana GT-R Ale najbardziej to by mi pasowały tu od SLR-a tyle,że z rantem ale zdecydowanie mniejszym niż ten,który pokazałeś na zdjęciu.

Napisano

jak dla mnie najlepsze te od SLRa, podstawowe, najtrafniej pasują do linii samochodu. Ale bez rantu czy jak to się nazywa to przesunięcie felgi do środka. Tylko szpeci.

Napisano

Po polerce drzwi okazało się, że jednak ten czarny jest "budyniowaty" .. :-/

Więc muszę zmyć ten kolor i kupić czarny Zero - porównywałem i jest praktycznie tak jak na zdjęciu Draz'a.

Zastanawiam się jeszcze nad innymi kolorami -

Titanium Gold albo Steel czyli stalowy:

DSC02539.jpg

Co o tym myślicie?

W międzyczasie, gdy schła karoseria musiałem przystosować zawieszenie do felg. Jako, że do felgi dochodzi rant musiałem o jego szerokość rantu cofnąć całe zawieszenie do środka. I oto przód:

DSC02537.jpg

DSC02538.jpg

Napisano

No świetnie sobie poczynasz! Do tego Merca pasuje i stalowy i złoty a w szczególności czarny więc ja już nie wiem, z kolorem musisz poradzić sobie sam.

Napisano

Przeglądając google natrafiłem na aukcję allegro na któej pewna firma sprzedaje obrazy - tu slr w kilku kolorach:

_car_gallery_big_mercedes_slr_mclar.jpg

Napisano

13

Pozdrawiam.