koksik750 Napisano 12 Maja 2009 Autor Share Napisano 12 Maja 2009 Które masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 Nie no taki rant to bardziej na parapety pasuje, a nie do sportowego auta od MB. Jak już to coś z minimalnym rantem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 Z tylnym rantem wygląda okej, ale przód za szeroki, ze stopniowanym rantem org fele od MB SLR . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 8 lub 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 Zdecydowanie 7 Nie leżą mi jakoś opcje z "parapetami" do tego autka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mat3ush Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 Jak dla mnie te z numerkiem 7 czyli nissan gt-r bez rantu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 3,4,5 lub 8 - na tych kombinacjach prezentuje się najbardziej okazale...ale i tak opcja 8 wymiata Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 13 Maja 2009 Share Napisano 13 Maja 2009 Fajnie by wyglądało na przod 7 a na tyl 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 13 Maja 2009 Share Napisano 13 Maja 2009 Jak dla mnie to felgi Leon Hardiritt Bugel ze środkiem pomalowanym na czarno albo od Nissana GT-R Ale najbardziej to by mi pasowały tu od SLR-a tyle,że z rantem ale zdecydowanie mniejszym niż ten,który pokazałeś na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 13 Maja 2009 Share Napisano 13 Maja 2009 Zdecydowanie 5 i 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 13 Maja 2009 Share Napisano 13 Maja 2009 jak dla mnie najlepsze te od SLRa, podstawowe, najtrafniej pasują do linii samochodu. Ale bez rantu czy jak to się nazywa to przesunięcie felgi do środka. Tylko szpeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 14 Maja 2009 Autor Share Napisano 14 Maja 2009 Po polerce drzwi okazało się, że jednak ten czarny jest "budyniowaty" .. :-/ Więc muszę zmyć ten kolor i kupić czarny Zero - porównywałem i jest praktycznie tak jak na zdjęciu Draz'a. Zastanawiam się jeszcze nad innymi kolorami - Titanium Gold albo Steel czyli stalowy: Co o tym myślicie? W międzyczasie, gdy schła karoseria musiałem przystosować zawieszenie do felg. Jako, że do felgi dochodzi rant musiałem o jego szerokość rantu cofnąć całe zawieszenie do środka. I oto przód: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 No świetnie sobie poczynasz! Do tego Merca pasuje i stalowy i złoty a w szczególności czarny więc ja już nie wiem, z kolorem musisz poradzić sobie sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 14 Maja 2009 Autor Share Napisano 14 Maja 2009 Przeglądając google natrafiłem na aukcję allegro na któej pewna firma sprzedaje obrazy - tu slr w kilku kolorach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 W takim razie złoty wygląda najlepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 Grafitowy wymiata Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 5,7,12 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 13 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mat3ush Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 Bodzio ma rację 13 najładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 Też popieram 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 14 Maja 2009 Autor Share Napisano 14 Maja 2009 Czyli czarna i nic się nie zmienia - teraz tylko zamówić odpowiedni odcień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 mi podoba się kolor numer 10, ale to jest twój wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi