KrzysztofG Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 (edytowane) Witam zaczynam nowy model będzie to DAF XF 105.510.Kolor jego będzie czarny.Z modelem spieszyć się nie będe .Fotki dziś wieczorem o 20 Ok juz fotki wrzucam mało co zrobiłem trochę przy ramie mam zamiar odciąć bak i w całosći go pomalować Fotki: created by picasa2html Narazie tyle zrobione Edytowane 9 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Nie lepiej było od razu założyć temat ze zdjęciami o 20.00 ? No, ale nic powodzenia życzę. Pozdr.eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Ekrystian ma racje, takie tematy nie mają sensu, ale czekamy do 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 11 Maja 2009 Autor Share Napisano 11 Maja 2009 Ok kilka fotek wrzuciłem.Teraz mam pytanie malował ktoś białym sprejem jak tak niech pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Wyszlifuj dokładnie łączenia na moście i innych tego typu rzeczach A co do białego, grunt to dobrze zapodkładowana powierzchnia pod malowanie A potem delikatne warstewki białego lakieru Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 12 Maja 2009 Autor Share Napisano 12 Maja 2009 Teraz fotki z malowania 2 elementów skrzyni i tłumnika: [url=http://www.picasa2html.com]http://www.picasa2html.com Sorki za fotki ale baterie już padały:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 Narazie mało do komentowania ale nie widać wad- czyli jest ok. Widzę że już kupiłeś spray a jakby ktoś chciał kiedyś spróbować to dobry spray to śnieżka z podkładem ale akrylowa- naprawe wychodzi lustro (wystarczy dobrze odtłuścić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 9 Października 2009 Autor Share Napisano 9 Października 2009 Witam Prace Nad Modelem dalej są Około 10% Model nie jest wyrzucony ani nic Poprostu brak Weny na Niego Ja bym mógł prosić Żebym Mod Zamknął temat ale nie usuuwał . Pozdrawiam KrzysztofG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 9 Października 2009 Super Moderator Share Napisano 9 Października 2009 Poprostu brak Weny na Niego Ja bym mógł prosić Żebym Mod Zamknął temat ale nie usuuwał . Po co zamykać? Jak powróci wena to i powrócisz do relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 9 Października 2009 Autor Share Napisano 9 Października 2009 No Jak Też tak może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garek Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 pomaplu pomalu nie ma się o spieszyc jesli moge coś doradzic- jeśli robisz fotki, np. skrzyni tak jak wyżej, poszukaj w opcjach aparatu/ telefonu tryb makro- ikonka to taki tulipanik, fotki będą naprawdę wiele wiele lepsze No i oczwiście czekam na postęp prac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 9 Października 2009 Autor Share Napisano 9 Października 2009 Ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 I pamiętaj o jednakowym tle. Tzn jeśli robisz foto danego elementu połóż go na białym/niebieskim arkuszu a3, zrób zbliżenie tak żeby nic poza tym elementem i arkuszem nic nie było i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi