tomek14147 Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 Witajcie. Ostatnio kolega poprosił mnie, aby zrobił mu jakiś model, bo stwierdził, że podoba mu się to co robię, ale on sam nie ma tyle cierpliwości na takie coś, a chciałby mieć jakiegoś czołga na półce. Model robiony prosto z pudła, malowany mieszanką farb Tamiya, kurzony Tamiyowskimi cieniami. Zdaję sobie sprawę, że model to nic nadzwyczajnego, ale najważniejsze, że koledze się podoba. Kilka zdjęć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 Mi się osobiście wydaję że dobrałeś zbyt ciemny kolor do tego modelu, czy nie powinien być taki bardziej piaskowy niż żółty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 13 Maja 2009 Share Napisano 13 Maja 2009 bardzo fajny - masz potencjał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 13 Maja 2009 Share Napisano 13 Maja 2009 Jak na moje 4 oczy to kolor za ciemny. Brak anten. No i jakby za bardzo ubrudzony, ale to już kwestia gustu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 MrDyzio poniewieranie Abramsów to rzecz względna Ja na przykład mojego w 35 planuję zrobić tak: http://www.news.navy.mil/management/photodb/photos/031214-N-3236B-001.jpg Co do tego Abramsa to: Skrzynki amunicyjnie zdecydowanie lepiej prezentują się zielone. Liny nei powinny być w kamuflażu. Gąsienice wyglądają jakby wjechał w basen z budyniem waniliowym a nie jechał po pustynie i autostradach/drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 15 Maja 2009 Share Napisano 15 Maja 2009 peter znam to zdjęcie, ale pamiętaj że jedna jaskółka wiosny nie czyni. Co do generalnego traktowania Abramsów to można rzec, że mam informacje z pierwszej ręki, tzn. kumpel, który służył w 1st Cav, właśnie w Abramsach, w trakcie Pustynnej Burzy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 15 Maja 2009 Share Napisano 15 Maja 2009 Ale dzisiejsza wojna w Iraku trwa 6 lat wiec mógł się rodzynek trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 15 Maja 2009 Share Napisano 15 Maja 2009 Ale dzisiejsza wojna w Iraku trwa 6 lat wiec mógł się rodzynek trafić Jak najbardziej. Zresztą brudzenie jest względne. Ten sam pojazd mógł być wczoraj czysty, dzisiaj jest uświniony, a jutro znowu będzie umyty. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 Takie pierwsze wrażenie... Wyrzutnie granatów nie są przypadkiem przekręcone o 90 stopni? Fajnie wyszedł wash, szczególnie na tylnej płycie. Za to plamy na środkach większych powierzchni wyglądają już dziwnie. Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 18 Maja 2009 Autor Share Napisano 18 Maja 2009 Wyrzutnie przyklejałem wg. instrukcji. Pasowały to wkleiłem, nie zastanawiając się czy są poprawnie, czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi