krzychu-onisk Napisano 2 Sierpnia 2009 Share Napisano 2 Sierpnia 2009 Właśnie tak na marginesie: dlaczego projekt ucichł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOPOL73 Napisano 13 Września 2009 Autor Share Napisano 13 Września 2009 Witam ponownie po letniej przerwie! Projekt zostanie odkurzony, układam harmonogram prac mimo wszystko liczę na podpowiedzi i uwagi. Co do koloru to koncepcja malowania jako typowego nocnika umarła zrobił sie typowy wysokościowiec dzienny. Prace jakie będą wykonane to wash, okopcenia gdzie trzeba oraz mat przed kabiną jako antyrefleksyjny pas. Mam pytanie co do washa. Czy na solidną warstwę sido mogę zastosować washa na bazie terpentyny i farb olejnych firmy renesans oraz po jakim czasie nadmiar zczyścić i czy zmywać czystą terpentyną? Pytam bo to dla mnie będzie nowe doświadczenie a chcę uniknąć stresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOPOL73 Napisano 23 Września 2009 Autor Share Napisano 23 Września 2009 Przeniesiono do galerii modeli ukończonych. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi