Robertas Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Model fajny, zakupiłem,ale dlaczego HB pomija kolory malowania wnętrza? Jak go pomalować wewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 30 Maja 2009 Autor Share Napisano 30 Maja 2009 Kabina pilotow- Interior Black, inne - Grey. Ale to nie problem, problem že wnetrza niema w ogole. Kilka fotek, jak to powinno wygladac. Tak samo Ocean Hawk nie uzbraja sie raketa Penguin, tylko torpedami. Penguin nosi SH-60B Sea Hawk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 Myślę , że i tak lepszy od "sześćdziesiątek" Italerki... no i ma fajne "ass-arty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCzarnowicz Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 HB wypuściło bardzo fajną serię śmigłowców. Robię właśnie Mi-24 i jestem pod wrażeniem, ale we wszystkim modelach tej serii widać tendencję do upraszczania wnętrza, szczególnie przedziału desantowego, czy jak w tym przypadku (nie wiem jak to odpowiednio nazwać) załogi? bojowego? w każdym razie nie kokpitu. Na to samo cierpią Lynxy, za to wszystkie łączy jedna rzecz, bardzo ładne malowania ze świetnymi kalkami, na pewno po złożeniu będą cieszyć oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 3 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2009 Wrzucam obiecane schematy Na Hawk'ach US NAVY lopaty smigla rožnia sie forma od lopat smigla užywanego US ARMY, na wszystkich modelach 1/72 skali trzeba je poprawiac. Na pierwszym schemacie pokazano jak to zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 4 Czerwca 2009 Share Napisano 4 Czerwca 2009 Dzięki robertas, jestem na etapie dorabiania wnętrza, rysunki wiele wyjaśniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi