Robertas Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptorf22 Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Model fajny, zakupiłem,ale dlaczego HB pomija kolory malowania wnętrza? Jak go pomalować wewnątrz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertas Posted May 30, 2009 Author Share Posted May 30, 2009 Kabina pilotow- Interior Black, inne - Grey. Ale to nie problem, problem že wnetrza niema w ogole. Kilka fotek, jak to powinno wygladac. Tak samo Ocean Hawk nie uzbraja sie raketa Penguin, tylko torpedami. Penguin nosi SH-60B Sea Hawk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanadam Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 Myślę , że i tak lepszy od "sześćdziesiątek" Italerki... no i ma fajne "ass-arty" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MCzarnowicz Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 HB wypuściło bardzo fajną serię śmigłowców. Robię właśnie Mi-24 i jestem pod wrażeniem, ale we wszystkim modelach tej serii widać tendencję do upraszczania wnętrza, szczególnie przedziału desantowego, czy jak w tym przypadku (nie wiem jak to odpowiednio nazwać) załogi? bojowego? w każdym razie nie kokpitu. Na to samo cierpią Lynxy, za to wszystkie łączy jedna rzecz, bardzo ładne malowania ze świetnymi kalkami, na pewno po złożeniu będą cieszyć oko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertas Posted June 3, 2009 Author Share Posted June 3, 2009 Wrzucam obiecane schematy Na Hawk'ach US NAVY lopaty smigla rožnia sie forma od lopat smigla užywanego US ARMY, na wszystkich modelach 1/72 skali trzeba je poprawiac. Na pierwszym schemacie pokazano jak to zrobic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptorf22 Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Dzięki robertas, jestem na etapie dorabiania wnętrza, rysunki wiele wyjaśniają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts