slimas Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 Szybowiec "Bocian" w skali 1:48 firmy ARDPOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzio Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 Piękny model. Malowałeś go aerografem??? Super podstawka, jak robiłeś płyte lotniska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slimas Napisano 19 Maja 2009 Autor Share Napisano 19 Maja 2009 Godzio model malowałem aerografem humbrolem białą połyskująca płyte lotniska robiłem igłą ryjąc rowki wzdłuż zaznaczonych lini pużniej malowałem emulsja szara i na koniec zrobiłem fakture betonu a na trawe wykozystałem gotowa trawke kturą mozna kupioć w sklepie modelarskim w planach jeszcze figurka i linka cholownicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slimas Napisano 19 Maja 2009 Autor Share Napisano 19 Maja 2009 zdjęcie wnętrza kabiny troche rozmazane ponieważ zdjęcia robione telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 I to jest to. Brawo za temat. Fajnie zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 Jakby udało Ci się lepsze fotki porobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallstart Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Popieram przedmówcę - na lepszych fotkach model tylko by zyskał. Fajny, kolorowy cywil, no i konkretna podstawka dodaje uroku. Właściwie wygląda to na małą dioramkę. Coś ostatnio podobają mi się właśnie kolorowe modele, chyba na razie przejadły mi się wszelakie kamuflaże i sam mam "parcie" na ładne malowania, tak więc trafiłeś w mój gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slimas Napisano 20 Maja 2009 Autor Share Napisano 20 Maja 2009 ciesze się ze trafiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiNI Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Bardzo ładny modelik. Byłeś w Będzinie? A co do fotek to jak na telefon to całkiem całkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slimas Napisano 24 Maja 2009 Autor Share Napisano 24 Maja 2009 tak byłem w Będzinie i się z nim wystawiałem dzięki za dobre komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZIK.R Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Był,był i uzyskał wyróżnienie w juniorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi