marioba Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Czołem! Ponownie stara zabawka Tamiya M-8 HMC 1:35. Model słaby, uproszczony itp. Ale pomalować go jakoś fajnie..... Pomalowałem, wyrzuciłem tamiyowskie gąski zastępując je AFV Club. Poobwieszałem gratami z żywicy i trochę to wszystko pobrudziłem. Zapraszam do oglądania i oceny Całość malowana akrylami Testorsa. Wash i pastele to MIG i Tales >>>>>>pozdrawiam>>>>>>marioba>>>>>>>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol 111 Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 nie ma znaczenia czy model jest stary i uproszczony, kiedy się go dobrze pomaluje, bardzo ładny model z niego wycisnąłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Hej! Fajnie wyszedł ten aliancki "sturmtiger" Podoba mi się subtelne brudzenie, w sam raz! Graty z jakiego zestawu? Dzisiaj właśnie zacząłem takiego potworka dłubać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 24 Maja 2009 Autor Share Napisano 24 Maja 2009 Graty to chyba PlusModel jeśli dobrze pamiętam pozdrawiam>>>>marioba>>>>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi