wuen Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Zaczynam nowy motorek... dodatki Motorek będzie taki jak na pudełku z numerem 46 Dedykowana farba Prace ruszą na początku czerwca - czekam na kilka dodatków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 No to widze, że poważny model się szykuje Tylko życzyc powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Ale dodatków zapowiada się ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 Ilość dodatków imponująca. Kalek to masz chyba w nadmiarze, brakuje mi natomiast jednego bardzo istotnego – ogniwkowego łańcucha. Jak się z tym wszystkim uporasz to zacznę się zastanawiać nad moją ZX-RR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 25 Maja 2009 Autor Share Napisano 25 Maja 2009 Rozważałem zakup łańcucha ogniwkowego natomiast - na razie - odstrasza mnie jego cena. Poza tym łańcuch z zestawu Lion'a jest bardzo fajny - po złożeniu wszystkich elementów wygląda prawie jak ten z ogniwek. Wiem - prawie robi dużą różnicę ale na razie zadowolę się tym co mam zwłaszcza, że zamówiłem kilka innych dodatków, które też kosztują nie mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 zamówiłem kilka innych dodatków Jakich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 26 Maja 2009 Autor Share Napisano 26 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 A jeśli można... to ile cię to wszystko wyniosło z przesyłką i z modelem? Zaopatrzenie robi wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 27 Maja 2009 Autor Share Napisano 27 Maja 2009 Model i gromadzenie dodatków zacząłem prawie rok temu - wtedy $ miał niższy kurs więc można przyjąc, że średnio trzeba liczyc około 2,5 zł za $... na razie wydałem około 120 $ + około 40-50 zł za paczki z HK... Następna paczka to około 25 $ + 20 zł za przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 10 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2009 Wysłane z HK w czwartek - odebrane wczoraj... Chyba wszystko... Teraz pozostało zacząć - ale na razie czasu mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Mickiewicz Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 Ja już mam Kawasaki Ninja ZXRR, sprężynki do rur wydechowych i czakam na dostawę z Austrii (zestaw MD29005 plus tst-td 23040, tst-td 23015(łańcuch), tst-td 23027, tst-td 23041, 1:12 hex Nuts for GP, Shrink tube clear i black !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 Ja już mam Kawasaki Ninja ZXRR, sprężynki do rur wydechowych i czakam na dostawę z Austrii (zestaw MD29005 plus tst-td 23040,tst-td 23015(łańcuch), tst-td 23027, tst-td 23041, 1:12 hex Nuts for GP, Shrink tube clear i black !! I w zwiazku z tym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Mickiewicz Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 I jeszcze dodam, że nie stać mnie na super zestaw Yamaha YZR M1 -MD29006 (instrukcja do obejrzenia na www-topstudiohobby.com/ link Tips). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 Posty chyba powinny być usunięte bo nic specjalnego nie wnoszą.A jak ta, yamaha będzie robiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi