Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zaczynam nowy motorek...

P1060048.jpg

dodatki

LE12004C.jpg nakretki.jpg rurka_clear.jpg y09.jpg y08.jpg y07.jpg y06.jpg y04.jpg y03.jpg y05.jpg y02.jpg doyamahy-1.jpg linki.jpgkarbonKA-1.jpg rurki.jpg

Motorek będzie taki jak na pudełku z numerem 46

Dedykowana farba

farbkaRossi-1.jpg

Prace ruszą na początku czerwca - czekam na kilka dodatków...

Napisano

Ilość dodatków imponująca.

Kalek to masz chyba w nadmiarze, brakuje mi natomiast jednego bardzo istotnego – ogniwkowego łańcucha.

Jak się z tym wszystkim uporasz to zacznę się zastanawiać nad moją ZX-RR.

Napisano

Rozważałem zakup łańcucha ogniwkowego natomiast - na razie - odstrasza mnie jego cena.

Poza tym łańcuch z zestawu Lion'a jest bardzo fajny - po złożeniu wszystkich elementów wygląda prawie jak ten z ogniwek.

Wiem - prawie robi dużą różnicę ale na razie zadowolę się tym co mam zwłaszcza, że zamówiłem kilka innych dodatków, które też kosztują nie mało...

Napisano
Napisano

Model i gromadzenie dodatków zacząłem prawie rok temu - wtedy $ miał niższy kurs więc można przyjąc, że średnio trzeba liczyc około 2,5 zł za $... na razie wydałem około 120 $ + około 40-50 zł za paczki z HK...

Następna paczka to około 25 $ + 20 zł za przesyłkę

• 2 weeks later...
Napisano

Wysłane z HK w czwartek - odebrane wczoraj...

dodatkiTS.jpg stickersyYamaha.jpg osiek.jpg zaciskiwy.jpg napraczeacucha.jpg

Chyba wszystko...

Teraz pozostało zacząć - ale na razie czasu mało...

• 1 year later...
Napisano

Ja już mam Kawasaki Ninja ZXRR, sprężynki do rur wydechowych i czakam na dostawę z Austrii (zestaw MD29005 plus tst-td 23040,

tst-td 23015(łańcuch), tst-td 23027, tst-td 23041, 1:12 hex Nuts for GP,

Shrink tube clear i black !!

Napisano
Ja już mam Kawasaki Ninja ZXRR, sprężynki do rur wydechowych i czakam na dostawę z Austrii (zestaw MD29005 plus tst-td 23040,

tst-td 23015(łańcuch), tst-td 23027, tst-td 23041, 1:12 hex Nuts for GP,

Shrink tube clear i black !!

I w zwiazku z tym???