Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mój najnowszy zakup:

P1020969.jpg

Model stary, ale jary, na wypraskach jest rok 1998. Detale jak dla mnie dobre, części ładnie odlane, ale to w końcu Tamiya . Będę robił prosto z pudła, chcę na razie odpocząć od fototrawionek. A zdjęcia są takie:

P1020977.jpg

P1020979.jpg

P1020980.jpg

P1020981.jpg

P1020983.jpg

P1020984.jpg

P1020988.jpg

P1020990.jpg

P1020982.jpg

P1020985.jpg

P1020987.jpg

P1020991.jpg

P1020992.jpg

P1020993.jpg

P1020994.jpg

Malowania dla pojazdów z:

4. Dywizji, Czechosłowacja 1945;

7. Dywizji, Francja 1944;

2. Dywizji, nieopisane;

5. Dywizji Wolnych Francuzów, Francja 1944.

Pozdrawiam .

Napisano
świetny in-box,

Dzięki .

chyba se załatwie

No niestety powoli znika ze sklepów, ale poszukaj na Allegro. Ja właśnie tam go sobie załatwiłem. Teraz to poluje na Jeepa i może szczele sobie dioramkę .

Napisano

Ładny inbox Jeepa MB od Tamki gorąco polecam. Model jest świetny, a z blaszkami od oryginału różni się tylko wielkością

Napisano
No niestety powoli znika ze sklepów, ale poszukaj na Allegro. Ja właśnie tam go sobie załatwiłem. Teraz to poluje na Jeepa i może szczele sobie dioramkę Mr. Green .

na allegro jeszcze jest, dofinansuję się , i model z Eduardem jak tra lala

pozdro

Napisano
Jeepa MB od Tamki gorąco polecam. Model jest świetny, a z blaszkami od oryginału różni się tylko wielkością

Mówisz? Hm, to trzeba będzie kasę gromadzić .

Napisano

Stary model? Na wypraskach 1998? Nie gadaj Na wypraskach mojego m113 stoi 1974 i też się skleja

A tak poza tym fajna rzecz (miałem go przez chwilę w 1/48, ale wymieniłem na coś innego, bo postanowiłem skalę zmienić),

kiedyś się skuszę. Na razie postanowiłem, że najbliższy zakup to Staghound

Napisano

Bardzo ładny model, wypraski są bardzo dobrze zrobione, a 1998 r., to nie tak dawno, są dużo starsze, na rynku można jeszcze dostać modele sygnowane przez Matchboxa z początku lat '70 u.w.