Marti_nez Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 Mój najnowszy zakup: Model stary, ale jary, na wypraskach jest rok 1998. Detale jak dla mnie dobre, części ładnie odlane, ale to w końcu Tamiya . Będę robił prosto z pudła, chcę na razie odpocząć od fototrawionek. A zdjęcia są takie: Malowania dla pojazdów z: 4. Dywizji, Czechosłowacja 1945; 7. Dywizji, Francja 1944; 2. Dywizji, nieopisane; 5. Dywizji Wolnych Francuzów, Francja 1944. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 świetny in-box, model też , chyba se załatwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 26 Maja 2009 Autor Share Napisano 26 Maja 2009 świetny in-box, Dzięki . chyba se załatwie No niestety powoli znika ze sklepów, ale poszukaj na Allegro. Ja właśnie tam go sobie załatwiłem. Teraz to poluje na Jeepa i może szczele sobie dioramkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 Ładny inbox Jeepa MB od Tamki gorąco polecam. Model jest świetny, a z blaszkami od oryginału różni się tylko wielkością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 No niestety powoli znika ze sklepów, ale poszukaj na Allegro. Ja właśnie tam go sobie załatwiłem. Teraz to poluje na Jeepa i może szczele sobie dioramkę Mr. Green . na allegro jeszcze jest, dofinansuję się , i model z Eduardem jak tra lala pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 i model z Eduardem jak tra lala Z Aberem będziesz miał tra lala + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 27 Maja 2009 Autor Share Napisano 27 Maja 2009 Jeepa MB od Tamki gorąco polecam. Model jest świetny, a z blaszkami od oryginału różni się tylko wielkością Mówisz? Hm, to trzeba będzie kasę gromadzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Mówię, mówię . Sklejałem go w styczniu. Po prostu poezja. Kosztuje około 50-60 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 27 Maja 2009 Autor Share Napisano 27 Maja 2009 Tylko że za tyle to ma jakiegoś Skifa, z którym pobawię się trochę dłużej. A ja trochę skąpy jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Ja też. Po prostu dostałem ten model na imieniny, i od tamtej pory uwielbiam Tamiyę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Stary model? Na wypraskach 1998? Nie gadaj Na wypraskach mojego m113 stoi 1974 i też się skleja A tak poza tym fajna rzecz (miałem go przez chwilę w 1/48, ale wymieniłem na coś innego, bo postanowiłem skalę zmienić), kiedyś się skuszę. Na razie postanowiłem, że najbliższy zakup to Staghound Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Bardzo ładny model, wypraski są bardzo dobrze zrobione, a 1998 r., to nie tak dawno, są dużo starsze, na rynku można jeszcze dostać modele sygnowane przez Matchboxa z początku lat '70 u.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 28 Maja 2009 Autor Share Napisano 28 Maja 2009 No dobra, nie jest stary, jest w kwiecie wieku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi