knightrider Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Witam chciałbym pokazać mój pierwszy model, którego skleiłem 2 lata temu. Model to jagdtiger fuimi 1:76. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Może coś nowszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Witam Będziesz musiał jeszcze dużo popracować nad czystością sklejania, poprawnym malowaniem, kalkomaniami i śladami eksploatacji. Ale jak to mówią "pierwsze koty za płoty". Życzę cierpliwości i samozaparcia przy kolejnych projektach (chyba, że masz już coś nowszego niż ten j-tigerek). P.S Koledzy z forum z pewnością wkrótce się wypowiedzą nieco więcej na temat twojego modelu ;)... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 28 Maja 2009 Autor Share Napisano 28 Maja 2009 mam coś nowszego PANZER III ale bierze udział w projekcie grupowym na innym forum i do zakończenia projehtu niemoge wstawiać fotek na innym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Ale tego Jagdtigera mógłbyś "złoszować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 o rany.... weź pokazuj swoje nowe modele które są ładne a nie jakieś wykopki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 o rany.... weź pokazuj swoje nowe modele które są ładne a nie jakieś wykopki Załamujesz mnie, a może kolega chce pokazać od czego zaczynał, bardzo dobrze, że nie wstydzi się wstawiać swoich modeli które były dawno i nie zbyt ładnie zrobione. knightrider, model cienki, ale pierwszy nigdy nie musi być piękny, może kiedyś go odnowisz Chętnie zobaczyłbym twoje obecne prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 o rany.... weź pokazuj swoje nowe modele które są ładne a nie jakieś wykopkipozdro Ty byś może jakieś swoje pokazał ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Dla mnie jest OK. Jak na pierwszy model! Każdy kiedyś zaczynał. Trzeba go tylko trochę podrasować itp. Albo zostawić go takiego na pamiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi