SlawiekD Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 Kit - Eduard (8027, "Red devils" - ), resin interior set - NeOmega, photoetched parts - Eduard (48272). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 Cool subject, but i know that Eduard kits aren't very good. My Il-2 has big gaps between general parts Fajny temat, ale wiem, że zestaw Eduarta nie jest za dobry. Mój Ił-2 ma ogromne szpary między głównymi częściami. Greetings. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyznat Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 Mój Ił-2 ma ogromne szpary między głównymi częściami. Mój także w 1/48 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 Mój także w 1/48 :( Więc łatwiej Ci szlifować łączenie skrzydło kadłub niż mnie Sieka z tym modelem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 You are my master What you do is very beatiful and accurate! Congratulation Jesteś moim mistrzem To, co Ty robisz, jest bardzo piękne i dokładnie! Gratulacje --tłum. Kermit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 31 Maja 2009 Autor Share Napisano 31 Maja 2009 igi Thanks! I continue work... igi Dzięki! Kontynuuję pracę... --tłum. Kermit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 7 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2009 Update... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Inspirujące . Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 7 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2009 Salva, Bardzo dziękuję, kolega! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lotus98- Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Beauty comes to you Pięknie Ci to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 7 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2009 -lotus98-, tak samo wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 -lotus98-, tak samo wychodzi... dobre Dlaczego używasz folii, a nie farb? Jak wygładzasz ślady po dociskaniu folii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 7 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2009 Dlaczego używasz folii, a nie farb? Folia dla imitacji nierówności powierzchni, jak na prototype. Jak wygładzasz ślady po dociskaniu folii? Wygładzam ślady stomatologiczną łopatką. Po barwie ślady na folii w ogóle nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Jako, że jesteśmy na polskojęzycznym forum, w przypadku wstawiania komentarza w obcym języku proszę, w miarę możliwości, o wstawienie polskiego tłumaczenia. Niestety, nie wszyscy w Polsce umieją język hamerykanów... ;) Tłumaczeniem tekstów z języka angielskiego na polski obcokrajowych modelarzy postaram się zająć osobiście. ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 To wszystko jasne. Myślałem, że ta łopatka służyła do dociskania, a Ty nią wygładzałeś. Dzięki Wiaczesław! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 8 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2009 Nexus, To mój artykuł o folię. http://scalemodels.ru/modules/myarticles/article_storyid_1654.html Artykuł jest napisany po rosyjsku, ale tam jest automatyczne i śmieszne tłumaczenie na angielskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 8 Czerwca 2009 Share Napisano 8 Czerwca 2009 Sławek TU kolega robił taką metodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 8 Czerwca 2009 Share Napisano 8 Czerwca 2009 Coś tam po rosyjsku rozumiem Fajny artykuł. Warto zastanowić się nad tłumaczeniem. Dzięki za podanie linka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 10 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2009 Nexus, spodziewam się, artykuł będzie pożytecznym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 15 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2009 Kontynuacja pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunderbolt Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 SlawiekD ,cześć. Doskonała decyzja po użyciu błony od niepotrzebnej boazerii przyrządów. ňîďëłâîěĺđč wyjątkowo dobrze wyszły. Z zadowoleniem przedłużam obserwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 21 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2009 Witam! Niewielka kontynuacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Ładnie, nie mogę się doczekać malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 21 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2009 krzychu-onisk, Też nie mogę tego doczekać się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunderbolt Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Cześć, kolego . Operacja jest przeprowadzona z oszałamiającą precyzją. Takie wnęki wyglądają znacznie ciekawiej. Gratuluję. Bardzo mi się wszystko podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi