Krzychu126 Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Bardzo ładna! Jak ja zrobiłem wystające za obrys SSy to była dość ożywiona dyskusja na ten temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Właśnie tak jakoś mi one nie pasują. Ale ogół jest piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Powinieneś dostać po głowie za trzy rzeczy: -zbyt czysty zbiornik -jednokolorowe emblematy -za czyste piasty Poza tym mega plus bracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 15 Października 2009 Autor Share Napisano 15 Października 2009 Czemu zbyt czysty zbiornik ? Ogólnie chodziło o efekt mycia ręcznego - całość z zewnątrz czysta, rama i zakamarki brudne. Zbiornik od wewnątrz jest cały w brudzie, to samo wał, silnik i reszta osprzętu ramy. Piast są ubrudzone co widać na zdjęciu powyżej. Szerokie kapcie na przedniej osi w oryginale wystają tak samo - brakuje milimetrów aby obcierały o stopnie. W modelu patrząc od góry wystają 2 - 3,5 mm. Na dowód fotka oryginału: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 A kabinę zrobiłeś odchylaną? Bo jak zrobisz wg instrukcji to maska zatrzymuje się na zderzaku i nie da rady otworzyć tak aby zobaczyć silnik. W mojej opony też tyle wystają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 15 Października 2009 Autor Share Napisano 15 Października 2009 U mnie wszystko śmiga, aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Na tej fotce widać, że bęben jest zatyrany jak w Volvo Piotra Jóźwiaka, a piasta jest czyściutka jak łza: Ponadto wypadałoby zeszlifować szwy po formach na siłownikach hamulców i zaszpachlować te jamy skurczowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 16 Października 2009 Autor Share Napisano 16 Października 2009 Szwy były szlifowane, ale delikatnie je widać. Jam skurczowych nigdzie nie ma... co masz na myśli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Widziałem kiedyś tą scanie na krajowej 8 w Ząbkowicach Śl. fajna fura;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 21 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2010 Miło, że się podoba. Tutaj masz galerię modelu: viewtopic.php?t=17864&postdays=0&postorder=asc&start=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 A czy masz może jeszcze jakieś zdjęcia okablowania? Bo chciał bym zrobić coś podobnego do twojego. I czy kabelki to nie KFS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 22 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2010 Bez przesady to nie jest KFS. Kable to rozpleciony kabel telefoniczny / internetowy Zdjęcia okablowania wszystkie są tutaj w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Ok. Dzięki, a te przednie hamulce nie są takie jak w instrukcji możesz coś więcej na ten temat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 23 Czerwca 2010 Share Napisano 23 Czerwca 2010 A powiedz mi jeszcze gdzie dostałeś tylne piasty?? Są mi bardzo potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 23 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2010 Tylne piasty to odlew firmy KFS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 23 Czerwca 2010 Share Napisano 23 Czerwca 2010 A nie wiesz kto by miał na sprzedasz?? lub jakaś polska strona z odlewami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi