albert091283 Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 Witam w galerii jak obiecałem (niespodziankę) zdjęcia wykonane na lotnisku trawiastym (słońce gratis)nie będę się rozpisywał za bardzo na temat modelu, bo wszystko jest napisane w warsztacie A zatem miłego oglądania wszystkim życzę komentarze i uwagi mile widziane. A teraz porównanie skali i jedno zdjęcia moim zdaniem realistyczne. Pozdrawiam Albert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 Witam, Z przyjemnością śledziłem warsztat i teraz z równien dużą przyjemnością oglądam zdjęcia w galerii. Piękny model, pięknie pokazany. Model w świetle słonecznym jeszcze zyskuje na atrakcyjności. Brawo . Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 Narzuciłeś niezłe tempo, a i efekty świetne! Gratuluję fajowego modelu, przy okazji pokazałeś ludności , jak wykonywać słuchawki... Dobrze jest, pozdro dla ciebie i partnerki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 To jest model przez duże M. Brawo Ostatnia fotka -> gdyby ktoś mi ją pokazał luzem i nie znałbym Twojego modelu, powiedziałbym, że to oryginał. Fantastyczny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 Model piekny , bardzo zywe kolorki jak pisalem wczesniej.Prosi sie o gustowna podstawke.Ta piękna pani tez w kaplecie byla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 3 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2009 Z przyjemnością śledziłem warsztat i teraz z równien dużą przyjemnością oglądam zdjęcia w galerii. Piękny model, pięknie pokazany. Model w świetle słonecznym jeszcze zyskuje na atrakcyjności. Brawo To jest model przez duże M. Brawo Ostatnia fotka -> gdyby ktoś mi ją pokazał luzem i nie znałbym Twojego modelu, powiedziałbym, że to oryginał. Fantastyczny.... Narzuciłeś niezłe tempo, a i efekty świetne! Gratuluję fajowego modelu, przy okazji pokazałeś ludności , jak wykonywać słuchawki... Model piekny , bardzo zywe kolorki jak pisalem wczesniej.Prosi sie o gustowna podstawke. Dzięki za takie komentarze jestem bardzo wdzięczny za miłe słowo:yahoo: Prosi sie o gustowna podstawke żywa trawa nie odpowiada??? Ta pani tez w kaplecie byla? Tą panią to z farbkami dostałem. gdyby ktoś mi ją pokazał luzem i nie znałbym Twojego modelu, powiedziałbym, że to oryginał. Fantastyczny.... Takie było zamierzenie i chyba wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 murawki do domu niezabierzesz przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymond Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 Model Świetny... BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 Gratulacje. I od razu pytanie: gdzie robią taką fajną trawkę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOPOL73 Napisano 4 Czerwca 2009 Share Napisano 4 Czerwca 2009 Ładny modelik taki inny! Ciekawie wykonane zdjęcie model bardzo dobrze wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 4 Czerwca 2009 Share Napisano 4 Czerwca 2009 O kur...ka, wygląda jak prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 4 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2009 Cześć wszystkim. I od razu pytanie: gdzie robią taką fajną trawkę? Taką trawkę mam u siebie w pracy na polu golfowym idealnie się nadaje do takich zdjęć(na zdjęciach nie była skoszona) Ładny modelik taki inny! Ciekawie wykonane zdjęcie model bardzo dobrze wykonany. Gratulacje. Wielkie dzięki O kur...ka, wygląda jak prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek172 Napisano 4 Czerwca 2009 Share Napisano 4 Czerwca 2009 Albercie świetny model !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 5 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2009 Albercie świetny model !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki od tego browarka z każdym z osobna to już mi się w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 8 Czerwca 2009 Share Napisano 8 Czerwca 2009 Ta pani tez w kaplecie byla? Tą panią to z farbkami dostałem. A możesz podać numer farbki? Model pardzo realistyczny choć nie znam się na samolotach bardzo mi się podoba Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 8 Czerwca 2009 Share Napisano 8 Czerwca 2009 No, gratulacje fotki admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 8 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2009 A możesz podać numer farbki? Tajemnica del pardzo realistyczny choć nie znam się na samolotach bardzo mi się podoba No, gratulacje fotki admina Wielkie, dzięki choć nie ukrywam, że jest to dla mnie duze zaskoczenie i wyróżnienie za co również dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert822 Napisano 8 Czerwca 2009 Share Napisano 8 Czerwca 2009 gratulacje fotki admina niezla maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 18 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2009 gratulacje fotki admina niezla maszyna Jeszcze raz wielkie dzięki. Sorki za odświeżanie tematu, ale nie widziałem wcześniej, że ktoś jeszcze coś dopisał PZDR Albert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 nie masz za co przepraszać, zawsze ktoś chętnie zobaczy jeszcze raz to cacko ja np. z piąty raz oglądam Twój model a tak się przejmowałeś w wątku warsztatowym małą oglądalnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 19 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2009 nie masz za co przepraszać, zawsze ktoś chętnie zobaczy jeszcze raz to cacko ja np. z piąty raz oglądam Twój model a tak się przejmowałeś w wątku warsztatowym małą oglądalnością No to mnie cieszy ze są tacy, którzy potrafią docenić prace innych a nie z zazdrości albo z czegoś innego wyszukują na siłę bezsensownych niedociągnięć i niedoróbek. Model zawsze pozostanie modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi