SAGITARIUS Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 Witam. Jakiś czas temu, popełniłem takie coś ... model prosto z pudła, płotek to jakiś gips z odpadów. Pokleiłem, poleptałem ... i jest. Pozdrawiam S. Cytuj
Messer Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 No kolejny Bantam na forum Model wyszedł naprawdę ładnie - miłe dla oka cieniowanie, fajnie wkomponowane dodatki, trochę szkoda że model prosto z pudła, bo MiniArt subtelnością detali nie grzeszy... Jedno mnie zastanawia - gdzie są oznaczenia?! Co do podstawki to moim zdaniem nie pasuje pod wóz w tym stanie - jest bardzo klimatyczna, posępna, tam powinien stać podrdzewiały wrak bantama, a nie bryka na chodzie - ale to tylko moje zdanie Mimo to model mi się podoba Cytuj
Cesarz Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 Witam Zarówno model jak i dioramka są super, bardzo mi się podobają. Oby więcej takich modeli Pozdrawiam Cytuj
dweler Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 calosc super,fajna kolorystyka podstawki Cytuj
Kacperek315 Napisano 6 Czerwca 2009 Napisano 6 Czerwca 2009 No scenka wygląda bardzo fajnie, tylko szkoda że nie ma figurek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi