p_bladek Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Witam. Wiem że sa na forum szczególni wielbiciele kotków, wiec z góry proszę zjedźcie mnie z umiarem, sam mam uczucie że chyba nie najlepiej to wyglada, ale cóż idzie juz inny model . Model Academy 1:48 1659. Pasowanie czesci koszmarne. Początkowo miała to być dioramka z lotniskowca ale na niej wyląduje ten drugi jak tylko skończę, proszę o wasze odczucia. Pozdrawiam. Życzę miłego ogladania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koks Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Strasznie mi się podoba, nie znam się na szczegółach technicznych tego samolotu ale jest w kolejce do wykonania, tak jak większość współczesnych samolotów z lotniskowców. Tyle że moje w 1:72. Jedyne co można poprawić to fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QFLOWE Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Oprócz fotek trochę jeszcze rażą niechlujne szczeliny na skrzydłach i z tyłu na ogonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 8 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2009 Hmm szczeliny z tyłu rzeczywiście moje niedopatrzenie, ale cóż nikt nie jest idealny, natomiast szczeliny przy skrzydłach jak je zaslepić to odpada regulacja tymi skrzydłami ale w nowym modelu pomysle o jakiejś dewastacji szczoteczki do zębów i wklejeniu w te miejsca włosia. Pozdrawiam. A tak przy okazji ktoś wie gdzie znajdę blaszki do f14 i jakąś lepszą strone niż fotosik.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormbringer Napisano 8 Czerwca 2009 Share Napisano 8 Czerwca 2009 Hej Polecam http://www.photobucket.com - znacznie wygodniejszy od fotosika. Blaszek poszukaj tu: http://www.martola.com.pl/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 8 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2009 Dziękuje. Sklepik rewelacyjny, juz idą walorki . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrPilot Napisano 9 Czerwca 2009 Share Napisano 9 Czerwca 2009 Witam . Mam pytanko czy kinie podziału blach robiłes ołowkiem? Bo troszkę widać w niektórych miejscach świecenie się "grafitu".. Możliwe ,że to dlatego ,żę model został tak podświetlony do zdjęcia Ale raczej brałbym pod uwagę kilka krotne poprawienie lini w tym samym miejscu. Ogólnie model Bardzo ładnie się prezentuje . I wygląda imponująco. A te małe szczegóły to mam nadzieje poprawisz w przy budowie następnego Modelu. Pozdrawiam życzę dalszych sukcesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi