rollingstones Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Drogą kupna nabyłem dosć przyjemny model Tamiyi mocno juz przerobiony na póżna wersję Stuha. Zamierzam go skończyć dosyć szybko i potrenować na nim zieloną bazę malowania CM przed zabraniem się za Shermana. Mam jednak kilka pytań ponieważ nie wiem co zrobić z dwoma elementami 1. Czy to mam usunać, czy ma to zostać 2. Jak zaślepić gniazdo pod obrotowy KM - nie chcę go montowac bo nigdy nie podobały mi się Stugi/Stuhy z tą osłoną Wykorzystam do dalszych prac również zestaw Dragona STuG III G gdyż kupiłem go tanio a tu musiałbym jeszcze inwestować w friule. A tak to będę miał w tej cenie wykorzystanie Magic Tracków oraz błotników. Z uwagi na fakt że mam jeszcze już zlutowane błotniki do Stuga to z pozostałości Dragona zrobię sobie wraka Chętnie przygarnę też fajne malowania StuHów jak toś dysponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Witam, Chyba znam ten model 1. Czy to mam usunać, czy ma to zostać To miejsce w którym ma być wklejony tylni stelaż. 2. Jak zaślepić gniazdo pod obrotowy KM - nie chcę go montowac bo nigdy nie podobały mi się Stugi/Stuhy z tą osłoną Jest to StuH późny zatem musi mieć Rundumsfeuer. No chyba ze chcesz SF i montujesz klasyczną osłonę, albo pozostawiasz tylko podstawę powyższego urządzenia i tłumaczysz uszkodzeniem i wymontowaniem przez załogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 2. jedyne wyjście to jakaś polowa modyfikacja - czyli wstaw krążek i zaspawaj, ale raczej wątpię czy załoga chciała by się pozbyć jedynej broni przeciwpiechotnej. Pzdr Ps. Seba, smarka StuG-a g to nie chcesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 "składak Tamiya i Dragon" -taka mieszanka wedlowska :P Kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi