artoor_k Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 "Tylna wieża artyleryjska Nike obróciła się lekko, a cichy szum, który temu towarzyszył zginał całkowicie w huku pobliskiego wodospadu. Zmiana pozycji nie była znaczna, ale wystarczyła by Paul Merrit pozostał w cieniu rzucanym przez lufę działa plazmowego mimo przesunięcia się słońca na niebie. Merrit zarejestrował tę uprzejmość, ale odruchowo bo uwagę skupił na wodzie i tańczących po niej rozbłyskach słońca, a zwłaszcza na spławiku, oddawał się bowiem łowieniu ryb a konkretnie pstrągów lamparcich." "Jak zwykle było parno i duszno, ale za to stołek wędkarski miał pierwszorzędny-siedział na pokrywie wyrzutni rakiet Nike dobrych 20 metrów nad poziomem ziemi. A Nike zaparkowała w pobliżu wodospadu. Stała na tyle daleko by grunt nie osuwał się pod jej ciężarem a na tyle blisko by dosięgała jej przyniesiona przez chłodny wiatr od 60-metrowego wodospadu wodna mgiełka..." (cytaty: „Bolo!”, David Weber) Na koniec… Bolek na miejscu czyli 3 (moim zdaniem) modele które najbardziej się udały Szczegóły budowy w WARSZTACIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Teraz wygląda imponująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Gratuluje ukończenia warsztatu, Całość wygląda imponująco i bardzo orginalnie. A ludek wygląda jak pchła . Czekam na twoje kolejne pracę w S-F. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 Ha. Big Tank skończony. I Podstawka jest Gratulacje I chociaż Bolo trochę klimatem mi nie pasuje, to wielki szacun za pracę jaką w niego włożyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 No super model, szkoda że mój tylko leży i czeka na moje chęci do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 No wreszcie jest - zatem gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 17 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2009 Dzięki za komenty koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek W. Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 No Artur trochę mnie było a tu Bolo skończony i magisterka też. Za obie rzeczy moje gratulacje i duże . Siedziałem cicho w warsztacie jak obiecałem ale teraz mogę chyba wrzucić swoje trzy grosze . Po pierwsze jestem pod wrażeniem, że malowanie ta zmieniło wygląd "czołgu", na plus oczywiście. Po drugie jestem pod wrażeniem, że nie wyszła z tego zabawka. A po trzecie ja bym go jednak mocno ubrudził. Toż to czołg ważący ... set ton. Teraz wygląda jak nówka prosto z fabryki. Chyba, że było to Twoim zamierzeniem mieć taką nieśmiganą nówkę, wtedy OK. Poza tym raz jeszcze gratulacje za ukończone projekty. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 29 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2009 No więc w kwestii brudzenia...próbowałem pastelami ale mi nie wyszło. Poza tym szczerze mówiąc...bałem się trochę. Tutoriale mam na wyciągnięcie ręki bo każdy "czołgista" na MW błoci kurzy itd swoje modele niemiłosiernie ale mimo to miałem pewne obawy. I to jest główny powód takiego a nie innego wyglądu czołgu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 No więc w kwestii brudzenia...próbowałem pastelami ale mi nie wyszło. Poza tym szczerze mówiąc...bałem się trochę. Tutoriale mam na wyciągnięcie ręki bo każdy "czołgista" na MW błoci kurzy itd swoje modele niemiłosiernie ale mimo to miałem pewne obawy. I to jest główny powód takiego a nie innego wyglądu czołgu... A mi się podobają właśnie takie mniej pobrudzone czołgi itp. Ja swoje modele z wielkim bólem "waszuje' itd. Wolę takie mniej zniszczone, malarskimi sztuczkami, powierzchnie na wozach bojowych w skali. Ale to już rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 No, Arturze, superaśnie to wyszło Gdyby nie wstęp, nie zorientowałbym się, że na 1 zdjęciu jest ludek... brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scimitar Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Powtórze to co na żywo już mówiłem - niesamowity, może nie tak konkretnie sobie Bolo wyobrażałem, ale robi naprawdę świetne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi