Skocz do zawartości

PT-91

Marcintosh

Rekomendowane odpowiedzi

PT-91 Tygrys, ooops, sorki, Twardy.

buhaha normalnie boki zrywać sam wymysliłeś??

Model bardzo mi sie podoba, zwłaszcza że to 1/72. Dobrze namalowane, efektowne kamo. Mam tylko dwa zastrzeżenia:

czy lufa nie powinna być okopcona??

i czy te wystające "ząbki" gąsienic, które wchodzą w koła nie powinny być wytarte??

Pozatym świetny model

pozdr

czy te wystające "ząbki" gąsienic, które wchodzą w koła nie powinny być wytarte??

Wystarczy, ze pojazd postoi dobe na powietrzu, szczgolnie jak jest wilgotne i wszystko, co niezabezpieczone, ryzeje...

PT-91 Tygrys, ooops, sorki, Twardy.

buhaha normalnie boki zrywać sam wymysliłeś??

Nie. Babcia mi pomagala.

Model bardzo mi sie podoba, zwłaszcza że to 1/72.

1/35 jesli chodzi o scislosc.

czy lufa nie powinna być okopcona??

Nie, bo po pierwsze okopcone lufy to mit a po drugie polskie wojsko nie ma na mydlo, nie wspominajac o nabojach do czolgow.

i czy te wystające "ząbki" gąsienic, które wchodzą w koła nie powinny być wytarte??

Powinny i sa. Po tym, jak pokazalem kiedys te zdjecia, wywiazala sie dyskusja, czego efektem bylo scieranie tej rdzy. W tej chwili gasienice sa tylko lekko rdzawe w zaglebieniach.

Nie. Babcia mi pomagala.

Marcintoshowi gratulujemy babci...

1/35 jesli chodzi o scislosc.

To mógłbyś to gdzieś napisać?? Wiesz rozumiem że wielu Cie zna i wie jakie modele lepisz, ale niestety nie wszyscy

Nie, bo po pierwsze okopcone lufy to mit a po drugie polskie wojsko nie ma na mydlo, nie wspominajac o nabojach do czolgow.

Tak czytałem wątek o tym na PWMie. Wiesz ja jestem zdania, że tak jest po prostu efektowniej- często trzeba ponieść się fantazji żeby model miał charakter ;)

pozdr

witam

Szczerze powiedziawszy nie spojrzałem na firme

A nawet jakbym spojrzał, to nic by mi to nie dało- o wielu rzeczach jeszcze nie wiem

Tak czy inaczej modelu pogratulować Areo malowany??

Aha, nie myślałeś żeby jakies bambetle na niego wrzucić??

pozdr

Marcintosh zdecydowanie jesteś dla siebie za ostry. Każdy ma chyba tak, że po skończeniu modelu widzi jakieś tam jego niedoróbki i myśli sobie, że to czy tamto zrobiłby inaczej - to normalne. Moim zdaniem Twardziel ci wyszedł przedni. Ja swojego nie mogę ciągle skończyć, ale gdybym miał gwarancję, że wyjdzie tak jak twój to bym chyba siedział nocami.

ps.gdybyś mógł to napisz jak zrobiłeś to urządzenie do pomiaru wiatru.