Micz Napisano 20 Czerwca 2009 Share Napisano 20 Czerwca 2009 Witam, W ramach oczekiwania na Mi-2 od Hobbybossa wykonałem sobie LPR-owskiego śmiglaka:) Kilka rzeczy wykonałem samodzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 20 Czerwca 2009 Share Napisano 20 Czerwca 2009 spoko,fajne malowanie ale przydal by sie wash aby uwypuklic linie podzialu blach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 niezła żaróweczka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 A co tam robi ta 'podstawka' pod figurkę? Odetnij! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micz Napisano 21 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2009 Oczywiście, że odetnę Washa nie robiłem, ponieważ linie podziału w wykonaniu Intech'a wyglądają jakby były rąbane siekierą i śmigłowiec by wyglądał jakoś tak dziwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 A kaleczki jakieś będą na nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micz Napisano 21 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2009 Tak, kalki będę drukował ale dopiero po ukazaniu się Mi-2 z HobbyBossa. Wtedy zrobię jakiś zbiorczy wydruk dla kilku wersji, które będę chciał wykonać (policyjny, stare i nowe malowanie LPR). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek172 Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 Nie wiadomo kiedy pojawi się Mi-2 od Hobby Bossa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micz Napisano 3 Września 2009 Autor Share Napisano 3 Września 2009 A tymczasem powstaje EC-135 LPR,figurka już bez podstawki, niedługo jak skończę to galerię zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi