Myski79 Napisano 22 Lutego 2011 Autor Share Napisano 22 Lutego 2011 Prawie monologu ciąg dalszy Pocienione optycznie ścianki widoczne przy otwartych drzwiach/wizjerach Poprawione rozmieszczanie siedzeń i wstępne "przetarcie" podłogi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 23 Lutego 2011 Autor Share Napisano 23 Lutego 2011 C.D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł S Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 Dobrze Ci to idzie Pozdrawiam i dopinguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 23 Marca 2011 Autor Share Napisano 23 Marca 2011 Koła odlane dzięki uprzejmości Jarka który zajął się reprodukcją. prace ruszają dalej: Zakupiłem też zawiaski zawsze lepiej będą wyglądać jak te żywiczne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 26 Marca 2011 Autor Share Napisano 26 Marca 2011 Dotarły również detale do wnętrza: Stelaże pod amunicje, akumulator, skrzynka na narzędzia i narzędzia, gaśnica, skrzynki amunicyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 26 Marca 2011 Share Napisano 26 Marca 2011 Może jednak zamarkowałbyś jakoś ten wentylator w podłodze? Teraz wygląda to bardziej na podest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 26 Marca 2011 Autor Share Napisano 26 Marca 2011 Spoko Jarku narazie tylko przymiarka i czyszczenie z nadlewek wentylator będzie "robi się" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 27 Marca 2011 Autor Share Napisano 27 Marca 2011 Po cudowałem i o taki będzie wentylator: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 30 Marca 2011 Autor Share Napisano 30 Marca 2011 Nie wiem czy ktoś wiedział wcześniej mnie dopiero olśniło że drzwi otwierały się każde w inną stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 30 Marca 2011 Autor Share Napisano 30 Marca 2011 Nie wiem czy ktoś wiedział wcześniej mnie dopiero olśniło że drzwi otwierały się każde w inną stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Żeby nie było że nic nie robię jak mam tylko chwilę najczęściej późnym wieczorem to coś sobie grzebie :( Moja wizja wentylatora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 10 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2011 C.D. Wywierciłem dziurę w podeście który będzie/jest obudową wentylatora: Tak wyglądają części składowe: Przymiarka poszczególnych elementów I całość po złożeniu: Grzebię też mechanizm zamykania drzwi: Oryginał: I mój powstaje będzię uproszczony nieco ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi