tornado Napisano 11 Lipca 2009 Share Napisano 11 Lipca 2009 Do doskonałości jeszcze daleko, szczególnie do sido nie mam przekonania, ale jak na pierwszy model wyszedł ci dość fajnie Aha, przydało by się zapuścić linie podziału blach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 11 Lipca 2009 Share Napisano 11 Lipca 2009 Modelik skończony widzę Gratuluję wytrwania do końca Bardzo podoba mi się schemat malowania Też się na takie coś muszę porwać kiedyś Polerka nie wyszła za dobrze, ale dojdziesz z czasem do wprawy Tylne światła mi też nie leżą, ale to Twój model i Tobie ma się podobać Ogólnie duuuży pozytyw !! Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 11 Lipca 2009 Share Napisano 11 Lipca 2009 Tylne światła [wkład] mogłeś pomalować na czarno, maska chyba nie jest do końca wypolerowana, a może to wina fotek, niebieskie tło do zdjęć "czerwonego" modelu nie pasuje... Troszkę wysoko stoi, gdzie jest tylna rejestracja ? Z prawej strony uszczelki Ci kompletnie nie wyszły, ogólnie lekko poszarpane. Średniej jakości fotki przodu, lampy zresztą też kiepkiej jakości, na plus to w miarę czysto sklejony, ładne kolorki, ciekawy winyl lecz część progu też by mogła otrzymać czerń, koła całkiem wporządku , w skrócie nieźle wyszedł mimo tylu błędów , pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi