r1215 Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Cześć to mój pierwszy model prosze o oceny pracy.Robota trwała 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Siemanko! Jak na pierwszy raz to wyszło Ci lepiej, niż mi za pierwszym razem, bo chociaż pomalowałeś model. Fotki nie są najlepszej jakości i nie widać zbytnio detali Twojej pracy, ale już na pierwszy rzut oka widać, że farba którą malowałeś spód była źle rozcięczona. Poczytaj sobie trochę ten dział: viewforum.php?f=104 Jest tam sporo przydatnych informacji dla początkujących i nie tylko! Zanim skleisz połówki kadłuba i skrzydła to przymocuj je na gumkę recepturkę, lub taśmę klejącą, aby sprawdzić, czy model jest odpowiednio dociążony. W Twoim przypadu zabrakło ciężaru w dziobie, czego efektem jest uniesione przednie koło... Czekam na kolejny samolocik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 11 Lipca 2009 Share Napisano 11 Lipca 2009 Witam No ładnie jak na pierwszy model. Póżniej może być tylko lepiej. Czekamy na następny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafik1213 Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 mam pytanie ile ty masz lat jak na 1 raz to spooko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Witam. Jak na pierwszy model nie jest źle, moje pierwsze modele były tylko klejone bez malowania, kalki sie błyszczały, później była 7-letnia przerwa i na nowo mnie wciągneło, ale teraz sie nie spieszę i staram się malować i kleić dokładniej, aczkolwiek jak patrze na modele na forum to zbieram szczękę z podłogi i mi też dużo brakuje. Pracuj dalej a modeliki będą coraz ładniejsze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r1215 Napisano 13 Lipca 2009 Autor Share Napisano 13 Lipca 2009 mam 12 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 12 lat! Jest super kolego, tak trzymać! A gdzie Ci tak prędko wstawać? Post o 5:53! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 12 lat! Jest super kolego, tak trzymać! A gdzie Ci tak prędko wstawać? Post o 5:53! 6:53. Może do szkoły wstawał... A co do czasu, to musisz sobie w profilu przestawić strefę czasową, żeby Ci poprawnie wyświetlało. Mój post jest z 0046, a nie, jak Ci z pewnością wyświetli, z 2346. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Kermit!! Do jakiej szkoły?! Wakacje są!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Kermit!! Do jakiej szkoły?! Wakacje są!! No tak... Coś mi się pokiełbasiło. To pewnie dlatego, że jeszcze własnych dzieci nie mam... To może mu do modelu było spieszno? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Może chłopak tak normalnie wstaje. Mój też dwunastoletni wstaje o 7 normalnie, a ja o 14 w wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi