Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Model będzie mniej więcej w takim kolorze :

85f8ca98e89e1419med.jpg

Mam nadzieję że uda mi się go lepiej wykonac niż ostatni projekt :P

Jeszcze przed przystąpieniem do prac mam kilka pytań. Nie wiem czy ten krzyrzyk w grilu zrobic czarny czy srebrny chrom. A i jak zrobic klosze od lamp żeby były takie prawie białe ale srebrne... ??

Jak tutaj :

073da20f4c680d3emed.jpg

Napisano

Moim zdaniem grill daj chrom Będzie wyglądał obłędnie.

Ach sam widok vinyli z napisem Hemi przyspiesza bicie mojego serca

Co do samego projektu to życzę powodzenia

Napisano

Jeżeli ma to być Daytona ,to tylko i wyłącznie czarny grill

Pozdrawiam.

Napisano
Ja też bym dał czarny gril.

Czytasz w ogóle to co piszesz ?

Gość przed Tobą pisze, że dałby chrom, a Ty piszesz "Ja też bym dał czarny grill"...

Brak słów !

Napisano

Fajny model sieszykuje Jesli chcesz aby wygladał jak oryginał to oczywiście czarny, jeśli nie to możesz dać chrom lub w kolor nadwozia

Napisano
Jednak zdecydowałem się na kaste w kolorze ciemne bordo. Niedługo fotki ;)

Już widze go bordowego czekam na foty

Napisano

Popracuj jeszcze nad polerką bo słabo wygląda. A propo to jest model lindgerga? Masz może kalki z osą w nim?

Napisano

To model testors nie ma kalek z osą.

Mam do was prośbę, podrzućcie mi jakieś linki do farb na polskich stronach ktore będę mogł użyć do pomalowania silnika elementów wydechu i wnetrza. Dzięki z góry też za wszystkie pomocne sposoby do wykonania czegokolwiek przy modelu ;) Jak będziecie chcieli wrzuce fotki instrukcji z elementami silnika i wnetrza

• 2 weeks later...
Napisano

Wnętrze na szybko poprzykładane zrobie fotki w dzień przy lepszym świetle jak już wszystko skleję

a4c606c3abd30a26med.jpg

db0e6367cdf2735emed.jpg

971f72303cec77e6med.jpg

f8dd8388652e609cmed.jpg

423fcd22d0dc6a4dmed.jpg

Napisano
Mam nadzieję że będziesz malował szczegóły ?

jasne że tak, to jest tylko tak przłozone zaraz po wyschnięciu ;)