w-w-w-w-w5 Napisano 9 Lipca 2009 Napisano 9 Lipca 2009 Model będzie mniej więcej w takim kolorze : Mam nadzieję że uda mi się go lepiej wykonac niż ostatni projekt :P Jeszcze przed przystąpieniem do prac mam kilka pytań. Nie wiem czy ten krzyrzyk w grilu zrobic czarny czy srebrny chrom. A i jak zrobic klosze od lamp żeby były takie prawie białe ale srebrne... ?? Jak tutaj : Cytuj
Trucknology Napisano 9 Lipca 2009 Napisano 9 Lipca 2009 Zdecydowanie pierwsza opcja... czuć ten pazur American Muscle Bardzo ładnie wygląda Powodzenia w budowie. Cytuj
Vybor89 Napisano 12 Lipca 2009 Napisano 12 Lipca 2009 Moim zdaniem grill daj chrom Będzie wyglądał obłędnie. Ach sam widok vinyli z napisem Hemi przyspiesza bicie mojego serca Co do samego projektu to życzę powodzenia Cytuj
Bodzio Napisano 13 Lipca 2009 Napisano 13 Lipca 2009 Jeżeli ma to być Daytona ,to tylko i wyłącznie czarny grill Pozdrawiam. Cytuj
Trucknology Napisano 13 Lipca 2009 Napisano 13 Lipca 2009 Ja też bym dał czarny gril. Czytasz w ogóle to co piszesz ? Gość przed Tobą pisze, że dałby chrom, a Ty piszesz "Ja też bym dał czarny grill"... Brak słów ! Cytuj
Tommi Napisano 13 Lipca 2009 Napisano 13 Lipca 2009 Fajny model sieszykuje Jesli chcesz aby wygladał jak oryginał to oczywiście czarny, jeśli nie to możesz dać chrom lub w kolor nadwozia Cytuj
punio Napisano 13 Lipca 2009 Napisano 13 Lipca 2009 Ale chodzi o to że ty napisałeś że dał byś czarny więc napisałem że ja też bym dał czarny. Cytuj
Trucknology Napisano 13 Lipca 2009 Napisano 13 Lipca 2009 To wtedy dajesz opcję CYTUJ i wówczas jest okej, bo my nie wiemy do jakiej wypowiedzi się odnosisz, jak piszesz tak nie wiadomo z czego Cytuj
w-w-w-w-w5 Napisano 14 Lipca 2009 Autor Napisano 14 Lipca 2009 Jednak zdecydowałem się na kaste w kolorze ciemne bordo. Niedługo fotki ;) Cytuj
Tommi Napisano 15 Lipca 2009 Napisano 15 Lipca 2009 Jednak zdecydowałem się na kaste w kolorze ciemne bordo. Niedługo fotki ;) Już widze go bordowego czekam na foty Cytuj
koksik750 Napisano 17 Lipca 2009 Napisano 17 Lipca 2009 Popracuj jeszcze nad polerką bo słabo wygląda. A propo to jest model lindgerga? Masz może kalki z osą w nim? Cytuj
w-w-w-w-w5 Napisano 18 Lipca 2009 Autor Napisano 18 Lipca 2009 To model testors nie ma kalek z osą. Mam do was prośbę, podrzućcie mi jakieś linki do farb na polskich stronach ktore będę mogł użyć do pomalowania silnika elementów wydechu i wnetrza. Dzięki z góry też za wszystkie pomocne sposoby do wykonania czegokolwiek przy modelu ;) Jak będziecie chcieli wrzuce fotki instrukcji z elementami silnika i wnetrza Cytuj
w-w-w-w-w5 Napisano 7 Sierpnia 2009 Autor Napisano 7 Sierpnia 2009 Wnętrze na szybko poprzykładane zrobie fotki w dzień przy lepszym świetle jak już wszystko skleję Cytuj
fliper_nx Napisano 8 Sierpnia 2009 Napisano 8 Sierpnia 2009 Mam nadzieję że będziesz malował szczegóły ? Cytuj
w-w-w-w-w5 Napisano 8 Sierpnia 2009 Autor Napisano 8 Sierpnia 2009 Mam nadzieję że będziesz malował szczegóły ? jasne że tak, to jest tylko tak przłozone zaraz po wyschnięciu ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi